Uitgelichte producten

Hoe werkt het?

Het werkt heel eenvoudig. Je lijmt de tips op je eigen nagels. Deze mogen dan niet al te lang zijn. Zitten ze vast? Vijl ze in de juiste vorm en maak ze op zoals jij wil! De tips kunnen voor alle kunstnagelsystemen gebruikt worden, zoals Acryl, Fiberglass, Gel en Gellak.

Nageltips kopen

Natuurlijk bestel je jouw nageltips snel, eenvoudig én heel voordelig bij Easy Nails. Maar dan ben je er nog niet. Om jouw nagels te verlengen heb je nog een aantal accessoires nodig, nageltip producten. We benoemen even een aantal nageltip accessoires die je zeker mee moet bestellen:

Nageltip lijm

De tips blijven niet vanzelf plakken op je nagel. Daarvoor gebruik je speciale lijm voor nageltips. Deze breng je aan op de tip en dus niet op je eigen nagel. Breng de lijm aan om het gehele gedeelte van de nageltip dat je vastmaakt op de natuurlijke nagel. Zo blijft deze goed zitten.

Tipknipper

Met de tipknipper breng je op een gemakkelijke wijze de nageltips in de gewenste lengte.

Nageltips toebehoren

Bij het bewerken van de nageltips behoren de volgende artikelen tot de standaarduitrusting : nagel tissues, nagel- & tipoplosser, remover wraps, etc.

Goedkope nageltips bestellen

Easy Nails is hét adres om goedkope nageltips en andere nagelproducten te bestellen. In grote en kleine aantallen. Al onze producten zijn van professionele kwaliteit en diverse nagelstudio’s bestellen nageltips bij ons. Daar komt bij dat wij gratis verzenden bij bestellingen vanaf €100,00. Ideaal voor studio’s en enthousiaste particulieren. Uiteraard mag je ook klein beginnen. Nageltips van professionele kwaliteit bestellen kan bij ons al vanaf enkele euro’s. Zo begin je voor een klein bedrag met het zetten van de mooiste nagels bij jezelf.

Omdat je het gelijk goed doet, bestel je ook alles om ze helemaal mooi te maken. Een lange nagel is natuurlijk mooi, maar een kleurtje en fantasierijke nail art is wat ze echt doet opvallen. Daarom bestel je hier ook jouw producten voor het maken van acrylnagels, fiberglassnagels, gelnagels en gellaknagels. Ook nail art bestel je eenvoudig mee. Overdondert dat je een beetje? Bestel dan een van onze startersets. Zo heb je in een bestelling én lange nagels én alles om ze, stap voor stap, zo mooi te maken als jij wil.