Acryl Nagels

MEER DAN 1000 NAGELPRODUCTEN

GOEDE RPIJS KWALITEITSVERHOUDING

GRATIS VERZENDING VANAF €100,-

MOGELIJK LANGERE LEVERTIJD IN VERBAND MET DE ACTUELE SITUATIE

Wat zijn acrylnagels?

Wil je mooie, lange gekleurde en gepimpte nagels die ook nog tegen een stootje kunnen? Kies dan voor acrylnagels.

Acryl bestaat uit een fijne poeder en een speciale vloeistof. Het mengsel wordt op de nagel aangebracht en gevormd met behulp van een sjabloon of tip. Voor mensen die van het nagelbijten verlost willen worden is het Acryl Systeem het meest succesvolle kunstnagelsysteem.

Easy Nails biedt een groot en betaalbaar assortiment van acrylnagels en acrylnagelproducten waarmee jij op regelmatige basis de mooiste nagels zet. En het leukste is: dat doe je helemaal zelf, zonder hulp van een professional.

Onze subcategorieën

Uitgelichte producten

Acrylnagelproducten

Wat je nodig hebt om zelf met acrylnagels aan de slag te gaan? Allereerst acryl poeder en acryl vloeistof (ook wel acryl liquid genoemd). Hiermee ‘maak’ je de nagels zelf. Een kleurtje is natuurlijk ook wel leuk, daarom koop je de poeders in verschillende mooie kleuren. Wil je er nu niet te veel over nadenken? Kies dan voor een acryl startersset !

Acrylpoeder

Samen met de vloeistof vormt acrylpoeder de basis voor acrylnagels. De combinatie breng je aan op de voorbereide nagel, tip of sjabloon en breng je langzaam in de goede vorm. Het mengsel hard vanzelf uit. Daarna voorzie je de nagels van kleur ( gekleurde acryl poeder of kleuren gel ) en eventueel van extra decoratie of glans.

Acrylvloeistof

De acryl liquid meng je met het poeder om je acrylnagels te maken. Daarbij zorgt het poeder voor de kleur, indien je die wenst.

Acrylnagels kopen

Natuurlijk kun je acrylnagels in een studio laten zetten. Dat is professioneel, maar ook een stuk prijziger. Acrylnagels maken kan veel goedkoper. Hier bij Easy Nails koop je online eenvoudig alle benodigdheden om zelf acrylnagels te zetten. Zelfs als je nog weinig ervaring hebt en het wil proberen, dan is online acrylnagels kopen bij Easynails hét voordelige alternatief. Straks wil je niet anders meer en hoef je nooit meer de deur uit om de mooiste nagels te hebben.