Acryl Liquid of ook acrylvloeistof genoemd is ontwikkeld om een perfect afgewerkte kunstnagel te creëren. In combinatie met onze acryl poeder maak je de mooiste nagels zonder lifting. De uithardingstijd is verschillend. De Acryl Liquid Easy heeft een uithardingstijd van 4-5 minuten. De Allround-Liquid hard bijvoorbeeld in 3-4 minuten aan de lucht uit. En tot slot de Profi-Liquid in 2-3 minuten. Met deze acryl vloeistof heb je dus genoeg tijd om een perfecte kunstnagel te maken in je eigen tempo.

Voor mensen die van het nagelbijten verlost willen worden is het Acryl Systeem het meest succesvolle kunstnagelsysteem.

Easy Nails biedt een groot en betaalbaar assortiment van acryl nagels en acrylnagelproducten. Hiermee zet je op regelmatige basis de mooiste nagels. En het leukste is: dat doe je helemaal zelf, zonder hulp van een professional.

Onze acryl poeders in verschillende mooie kleuren zijn gemakkelijk te verwerken. Je verlengt de nagels met sjablonen of tips. De fijne modelleerpoeder is zeer stevig. Hij wordt altijd in combinatie gebruikt met onze acryl vloeistof. Voor optimale houdbaarheid vooraf altijd de primer met penseel gebruiken.

Wil je de nagels verder afwerken met colourgel of gellak, vooraf altijd een laag gel aanbrengen. Dat kan met onze Allround-gel, onze Bouw-Builder-gel, de Fiberglasgel of base gellak Double Cover. Verzegelen voor de glans en houdbaarheid met Double Cover, Topgellak Quick-Finish of Top-gel Shining.

Bestel snel en eenvoudig alles wat je nodig hebt om jouw nagels op hun allermooist te laten zijn. En het fijne is: je betaalt weinig voor Europese salon topkwaliteit. We hebben meer dan 1.000 producten op voorraad!

Easy prices – Easy shopping – Easy Nails