Easy Nails verkoopt fijne Acryl Poeder in diverse kleuren voor het maken van acryl-nagels. Daarnaast gebruik je hem ook voor nailart of voor gekleurde French Manicure nagels. Deze acrylpoeder samen met onze Acryl Liquids zijn volgens de nieuwste Europesen technologieën ontwikkeld. Ze zijn makkelijk te verwerken. Door de fijn korrelige structuur is het perfecte modelleren vrij eenvoudig. De nagel krijgt zo een natuurlijk uitzien. Kortom, je maakt nagels met een lange houdbaarheid, stevigheid en een mooi resultaat. Daarna biedt het acryl systeem een grote flexibiliteit zonder lifting, scheurtjes of luchtbellen.

De eigen nagel kan verlengt worden met een tip of met een sjabloon. Voor een optimale hechting altijd vooraf de natuurlijke nagel ontvetten en de primer aanbrengen. Vul iets van het Acryl-Liquid in een dappendish glas. Maak de Acryl penseel nat met de acryl-liquid. Vorm dan met de acryl-poeder een bolletje. Plaats het bolletje op de nagel en verdeel de acrylpoeder gelijkmatig. De Acrylpoeder hardt aan de lucht uit. De uithardingstijd is afhankelijk van de gekozen Acrylliquid.

Wil je de nagels verder afwerken met colourgel of gellak, vooraf altijd een laag gel aanbrengen. Dat kan met onze Allround-gel, onze Bouw-Builder-gel, de Fiberglasgel of base gellak Double Cover. Verzegelen voor de glans en houdbaarheid met Double Cover, Topgellak Quick-Finish of Top-gel Shining.