Acryl Toebehoren zijn onmisbaar bij het maken van Acrylnagels. Easy Nails biedt een groot en betaalbaar assortiment van acryl nagels en acrylnagelproducten. Hiermee zet je op regelmatige basis de mooiste nagels. En het leukste is: dat doe je helemaal zelf, zonder hulp van een professional.

Onze acryl poeders in verschillende mooie kleuren zijn gemakkelijk te verwerken. Je verlengt de nagels met sjablonen of tips. De fijne modelleerpoeder is zeer stevig. Hij wordt altijd in combinatie gebruikt met onze acryl vloeistof. De uithardingstijd is verschillend. De Acryl Liquid Easy heeft een uithardingstijd van 4-5 minuten. De Allround-Liquid hard bijvoorbeeld in 3-4 minuten aan de lucht uit. En tot slot de Profi-Liquid in 2-3 minuten. Met deze acryl vloeistof heb je dus genoeg tijd om een perfecte kunstnagel te maken in je eigen tempo. Voor optimale houdbaarheid vooraf altijd de primer met penseel gebruiken.

Voor mensen die van het nagelbijten verlost willen worden is het Acryl Systeem het meest succesvolle kunstnagelsysteem.

Of het nu gaat om een manicurebehandeling, het maken van de kunstnagel of het aanbrengen van gelnagellak. Er zijn voor iedere behandeling weer andere tools of toebehoren nodig. Zo zijn er diverse soorten vijlen. Van rechte vijl, boomerang vijl of polijstblok. In verschillende kleuren en sterktes. Iedere vijl heeft zijn special doel. Bijvoorbeeld de tipknipper om nageltips in te korten bij het aanbrengen van gelnagels. Of de nagelsjablonen voor het verlengen van de natuurlijke nagel bij Acrylnagels. Echter bij elke nagelbehandeling is de gebruik van de juiste toebehoren heel belangrijk. Acryl toebehoren voor mooie nagels – die koop je bij Easy Nails.