Dip Poeder. Creëer de perfecte acryl nagels op de meest eenvoudige manier! Geef je klant een alternatief voor de traditionele acryl en gel met dezelfde natuurlijke look en kwaliteit. Gebruik de Dip Poeder in combinatie met de Sticky Base en de Dippn’ Activator voor prachtige nagels in een paar eenvoudige stappen!

Weet je dat de Dip poeder ook te gebruiken is met een van onze Acryl liquids? Hou je van een leuk felle kleur of  ben je liever voor de Natural Look. Easy Nails heeft meer dan 50 verschillende kleuren van de Dip poeder in voorraad. Zo kan je de perfecte manicure creëren. Een voordeel van de Dippoeder is, dat hij makkelijk en snel te gebruiken is. Tip: voor gebruik graag goed omroeren voor een optimale verdeling van de kleurpigmenten. Geen schade aan de natuurlijke nagel. Een primer is in principe niet nodig. Maakt geen verkleuringen op de natuurlijke nagel. Daarna is de Dippoeder gemakkelijk met Aceton te verwijderen.

Wil je extra glans op de Dippoeder? Dat kan met de Fast Dry Top Coat voor een glanzende finish. Voor de matte look gebruik je Top Coat Matt.

Masseer de nagelriemen met de nagelriemolie voor een goede verzorging, nadat de toplaag droog is.

(Natuurlijk kan je ook een kleur gel of gellak aanbrengen, maar vooraf is dan een laag base-gellak of allround-gel/ buildergel als hechtbasis voor de kleur gel / gellak nodig. Achteraf verzegelen met Quick finish topgellak of topgel Shining.)