Led/UV nagellamp

Ben je op zoek naar een scherp geprijsde nagellamp, dan vind je bij Easy Nails het juiste aanbod. Wij bieden professionele led/uv lampen voor het uitharden van gel, gellak of polygel. In verschillende uitvoeringen en sterktes.

LED/UV nagellamp met 48W, 54W of zelf met 180W is gebouwd op basis van de nieuwe generatie dual LED / UV-LED’s. De nagellamp is uitermate geschikt voor nagelstylisten. Maar eveneens ook voor gebruik in schoonheidssalons of voor pedicures.

Afhankelijk van het model heeft zij een ingebouwde LCD scherm die het verstrijken van de tijd aangeeft. Net als ingebouwde bewegingssensor met timer voor 10, 30 en 60 seconden. Bij continu gebruik wordt het apparaat na 99 sec. uitgeschakeld. Daarnaast bevindt zich binnen in de LED/UV nagellamp een licht barrière, die door sensoren geactiveerd wordt. Zo schakel je de apparaat in- en uit zonder een knop in te drukken. Deze krachtige lampen zorgen voor een kortere werktijd en voor het optimale uitharden van UV en LED gelen. Graag wel rekening houden, dat niet alle gewone gels uitharden onder een LED/UV-lamp. Met andere worden informeer je vooraf of het te gebruiken gel / gellak de juiste indicatoren heeft. De kracht van de 99s (Low Heat Mode) neemt in de loop van de tijd geleidelijk toe, zodat de gel voorzichtig uitgehard.

Daarnaast ook geschikt voor het modelleren van de nagels van de voet, want de bodemplaat is afneembaar.

Tot slot voordelen van deze nagellampen:

  • korte uithardingstijd
  • langere levensduur
  • geen vervangen van de lampen
  • afneembare bodemplaat
  • geschikt voor handen en voeten