Fiberglass Nagels

MEER DAN 1000 NAGELPRODUCTEN

GOEDE RPIJS KWALITEITSVERHOUDING

GRATIS VERZENDING VANAF €100,-

OP WERKDAGEN VOOR 12.00 BESTELD, ZELFDE DAG VERZONDEN

Fiberglass nagels

Een van de kunstnagelsystemen die al enige jaren op de markt is, is het Fiberglass systeem. Fiberglass nagels (of glasvezel nagels) zijn een alternatief voor Acryl- of Gelnagels.

Onze subcategorieën

Uitgelichte producten:

Wat zijn Fiberglass nagels?

Fiberglass – ook wel silk genoemd – is een ideaal product om je eigen, natuurlijke nagel mee te verstevigen of in combinatie met een tip je nagel te verlengen. Je brengt glasvezel aan in strips, deze lijm je vast met speciale fiberglass lijm. Deze fiberglass lijm wordt uitgehard met de fiberglass activator. Na het uitharden en bijwerken heb je een prachtige kunstnagel die qua uitstraling niets onder doet voor andere soorten kunstnagels.

Fiberglass nagels producten

Zoals bij elk type kunstnagel heb je een aantal dingen nodig om van start te kunnen gaan. Voor acryl of gelnagels bieden we daar zelfs complete startersets voor aan. Daar zit gelijk alles in om te kunnen beginnen. Voor fiberglass nagels heb je minder nodig. Het aantal fiberglass nagel producten is zeer overzichtelijk.

Vanzelfsprekend bestel je die fiberglass nagel producten ook hier bij EasyNails. Vooral de activator maakt het aanbrengen van fiberglass nagels heel eenvoudig. Deze zorgt er voor dat het fiberglass lijm zéér snel droogt en uithardt.

Combineer je fiberglass nagels met een mooie afwerking. Gellak kun je op alle soorten kunstnagels gebruiken, waaronder fiberglass. Hierbij is het wel belangrijk om de LED UV Gellak Double Cover mee te bestellen, anders hecht de gellak niet. Vergeet ook niet producten te bestellen voor een mooie nail art. Stuk voor stuk van professionele kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen.