Fiberglass Nagels

MEER DAN 1000 NAGELPRODUCTEN

GOEDE RPIJS KWALITEITSVERHOUDING

GRATIS VERZENDING VANAF €100,-

MOGELIJK LANGERE LEVERTIJD IN VERBAND MET DE ACTUELE SITUATIE

Fiberglass nagels

Fiberglass nagels (glasvezel nagels of silk nagels) zijn een alternatief voor acryl- of gelnagels. Het is iets minder sterk dan acryl of gel, maar desalniettemin een ware rage omdat het zeer eenvoudig is in het gebruik en het een super mooi resultaat oplevert.

Fiber nagels zien er heel natuurlijk uit. De gel ziet er glasvezelachtig uit en is totaal niet dik, zodat de nagel dun blijft. Dat draagt bij tot het verbluffende en natuurlijke resultaat. Na circa 2 tot 3 weken moeten de nagels wel opnieuw opgevuld worden.

Onze subcategorieën

Uitgelichte producten

Verleng je nagels met Fiberglass

Fiberglass – ook wel silk genoemd – is een ideaal product om je eigen, natuurlijke nagel mee te verstevigen of in combinatie met een tip je nagel te verlengen. Je brengt glasvezel aan in strips, deze lijm je vast met speciale fiberglass lijm. Deze fiberglass lijm wordt uitgehard met de fiberglass activator. Na het uitharden en bijwerken heb je een prachtige kunstnagel die qua uitstraling niets onder doet voor andere soorten kunstnagels. Fiber nagels zien er heel natuurlijk uit en zijn vrij stevig.

Fiberglass nagelproducten

Zoals bij elk type kunstnagel heb je een aantal dingen nodig om van start te kunnen gaan. Voor acryl of gelnagels bieden we daar zelfs complete startersets voor aan. Daar zit gelijk alles in om te kunnen beginnen. Voor fiberglass of fiber gel nagels heb je minder nodig. Het aantal fiberglass nagel producten is zeer overzichtelijk.

Vanzelfsprekend bestel je die fiberglass nagel producten ook hier bij Easy Nails. Vooral de activator maakt het aanbrengen van fiberglass nagels heel eenvoudig. Deze zorgt er voor dat het fiberglass lijm zéér snel droogt en uithardt.

Combineer je fiberglass nagels met een mooie afwerking. Gellak kun je op alle soorten kunstnagels gebruiken, waaronder fiberglass. Hierbij is het wel belangrijk om de LED UV Gellak Double Cover mee te bestellen, anders hecht de gellak niet. Vergeet ook niet producten te bestellen voor een mooie nail art. Stuk voor stuk van professionele kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen.

Kies ook voor de Fiberglass-Activator-Spray welke zorgt voor een versnelde uitharding van de Fiberglass, de Resin Lijm Verlengtuitjes, nagelborstel, gelspatel, oefenvingersets en remover wraps ..... Easy Nails heeft alles op voorraad!