Gel Nagels

MEER DAN 1000 NAGELPRODUCTEN

GOEDE RPIJS KWALITEITSVERHOUDING

GRATIS VERZENDING VANAF €100,-

OP WERKDAGEN VOOR 12.00 BESTELD, ZELFDE DAG VERZONDEN

Wat zijn gelnagels?

Wat zijn gelnagels nu precies? Nou, precies dat. De natuurlijke nagels worden verstevigd of verlengd door middel van vloeibare gels die uitharden onder een UV of LED lamp. Gelnagels kenmerken zich door een “natural look”.

Voor de gewenste lengte van de nagels wordt er gebruikgemaakt van sjablonen of tips. Allereerst wordt op de voorbereide nagel een tip of sjabloon aangebracht. Tips worden op de nagel bevestigd en bijgevijld naar de natuurlijke vorm van je nagels. Een sjabloon vormt zichzelf naar de vorm van je nagel. Gelnagels worden opgebouwd uit lagen die elk moeten uitharden, voordat de volgende laag kan worden aangebracht. Op een kleurloze basislaag volgt een bouwlaag, gevolgd door een of meerdere kleurlagen en met als afsluiting een glanslaag.

Uitgelichte producten:

Waarom gelnagels?

Waarom kies je voor gelnagels? Ze ogen natuurlijk, hebben een mooie eigen glans en bieden tal van mogelijkheden om er een waar kunstwerk van te maken. De mogelijkheid om te variëren en elke keer wat anders met je nagels te doen, zijn dé reden om voor gelnagels te kiezen. Je kunt er al je creativiteit in kwijt.

Gelnagels kopen

Het zetten van gelnagels is vrij eenvoudig, maar vereist wel goed materiaal. De materialen voor gelnagels bestel je eenvoudig en vooral voordelig bij Easynails. Hier vind je namelijk niet alleen vrijwel álle soorten gelnagelproducten, maar vooral ook goedkope nagelproducten. Zowel voor bij je thuis als voor je professionele nagelstudio. Want onze lage prijzen doen niets af aan de professionele kwaliteit van al onze gelnagelproducten.

Online gelnagels kopen is bij Easynails verrassend eenvoudig. Je bestelt hier gelnagelproducten van professionele kwaliteit voor bodemprijzen.

Benodigdheden gelnagels

Zowel de gel als de benodigdheden om deze aan te brengen, bestel je hier bij Easynails snel, eenvoudig én bijzonder goedkoop. Zoals een UV lamp bijvoorbeeld. Wat in ieder geval je winkelmandje in gaat tijdens online gelnagels kopen:

UV Basis, Builder en Glans Gel of UV Gellak
UV lamp (indien je deze nog niet hebt)
Penseel
Nagel cleaner
Vijlen

Wil je niet alle benodigdheden los bestellen of ben je een beginner met gelnagels? Bij ons bestel je eenvoudig ook een gelnagels starterspakket. Ook daarin bieden we volop keuze. Als je af en toe eens wilt proberen, hebben we een basispakket voor je. Kies een pakket met twintig verschillende kleuren als je serieus aan de slag wil met gelnagels.