Wat zijn gelnagels?

Gel Nagels, gel nagellak, gellak nagels, french manicure, gellak of gekleurde gel lak … Je eigen natuurlijke nagels worden verstevigd of verlengd. Dat kan door middel van nageltips of sjablonen. Daarna volgen vloeibare gels / gellakken die uitharden onder een UV- of LED-lamp. Gelnagels kenmerken zich door een natuurlijke look.

Voor de gewenste lengte van de nagels wordt er gebruikgemaakt van sjablonen of tips. Allereerst wordt op de voorbereide nagel een tip of sjabloon aangebracht. Nageltips worden op de nagel bevestigd en bijgevijld naar de natuurlijke vorm van je nagels. Een sjabloon vormt zichzelf naar de vorm van je nagel. Gel Nagels bouw je op uit verschillende lagen. Deze harden laag voor laag uit, voordat de volgende laag kan worden aangebracht. Ten eerste komt een kleurloze basislaag. Gevolgd van een bouwlaag. Verder gevolgd door een of meerdere kleurlagen. Ten sloot als afsluiting een glanslaag. Natuurlijk hebben wij ook een matte topcoat gel, als je liever deze afwerking wenst.

Onze subcategorieën

Uitgelichte producten

Kies voor Gelnagels

Gelnagels ogen heel natuurlijk, hebben een mooie eigen glans en bieden tal van mogelijkheden om er een waar kunstwerk van te maken. De mogelijkheid om te variëren en elke keer wat anders met je nagels te doen, zijn dé reden om voor gelnagels te kiezen. Je kunt er al je creativiteit in kwijt en ze hebben een mooie glans. Daarnaast zijn de nagels flexibel en heel stevig. Gelnagellak is trouwens snel en perfect te verwijderen met onze gellak remover.

Gelnagels kopen

Wil je ook de beste gellak oftewel gel nagellak kopen? Dan ben je bij Easy Nails aan het juiste adres ! Het zetten van gelnagels is vrij eenvoudig, maar vereist wel goede, veilige en duurzame producten. De materialen voor gelnagels bestel je eenvoudig en vooral voordelig bij Easy Nails. Hier vind je namelijk niet alleen vrijwel álle soorten gelnagelproducten, maar vooral ook goedkope nagelproducten. Zowel voor thuisgebruik als voor je professionele nagelstudio een aanrader. Want onze lage prijzen doen niets af aan de professionele kwaliteit van al onze gelnagelproducten. Online gelnagelproducten kopen is bij Easy Nails verrassend eenvoudig. Je bestelt hier gelnagelproducten van professionele kwaliteit voor bodemprijzen zoals een start-up gellakset, nagellak in de meest mooie en trendy kleuren, vijlen, UV lamp of LED lamp, penselen en glitters. Maar ook poly acryl gel, basis builder top gel, camouflage gel, French Manicure gel, booster gel, glittergel, startersset gellak en gel accessoires. Daarnaast bieden wij gellak UV-polish colour, cateye, glitter, metallic en thermo aan voor de mooiste effecten. Easynails: jouw eigen nagelproducten groothandel met meer dan 1.000 producten. Wij volgen de trends en mode op de voet en door groots in te kopen blijven wij onze collega’s ver vooruit in prijs en product assortiment. Jouw manicure wordt zo wel heel betaalbaar en easy toch?

Benodigdheden gelnagels

Zowel de gel als de benodigdheden om deze op een correcte manier aan te brengen, bestel je in onze one-stop shop Easy Nails snel, eenvoudig én bijzonder goedkoop. De online manicure webshop voor iedereen. Zo kun je een zeer breed assortiment nagellakken, een UV lamp, LED lamp of gellak startersset bestellen bijvoorbeeld. Wat in ieder geval je winkelmandje in gaat tijdens online gelnagels kopen: UV Basis, Builder en Glans Gel of UV Gellak UV lamp (indien je deze nog niet hebt) Penseel Nagel cleaner Vijlen Wil je niet alle benodigdheden los bestellen of ben je een beginner met gelnagels? Bij ons bestel je eenvoudig ook een gelnagels starterspakket. Ook daarin bieden we volop keuze. Als je af en toe eens wilt proberen, hebben we een professioneel basispakket voor je. Kies een pakket met twintig verschillende kleuren als je serieus aan de slag wilt met gelnagels. Bel of mail ons gerust of kom langs in onze showroom in Heerlen. Go!

Gelnagels zetten

Als je kiest voor gelnagels, dan wordt de gellak op de nagels aangebracht. Wil je ze verlengen, dan kun je hiervoor nageltips of sjablonen gebruiken. Gellak hardt uit onder een speciale UV lamp. Voordat je begint moet je je handen en nagels goed reinigen en vetvrij maken. Op deze manier kan de gellak goed hechten. Maak je gebruik van tips of sjablonen, dan worden deze op je nagels gekleefd en gevijld naar wens. Daarna gaat het werk beginnen en wordt laag voor laag op de nagel aangebracht. Tussen de kleurlagen door leg je je handen onder de speciale Easy Nails UV-lamp of LED-lamp om een goede droging te bewerkstelligen. Je start altijd met een basislaag, vervolgens lak je 2 of 3 kleurlagen op je nagel en als laatste breng je een toplaag aan. Deze laatste laag beschermt de nagel en maakt deze heel erg stevig en sterk. Easy Nails biedt altijd de unieke colour gellak aan in trendy en de nieuwste kleuren, met of zonder glitters en strass. Vragen? Stel ze gerust. Voordelen Gelnagels Gelnagels hebben een hele natuurlijke look en zijn flexibel en stevig en daardoor breken ze niet zo snel. Ze hebben een glanzende look en je kunt er alle creatieve kanten mee uit. De nail art toepassingen zijn onbegrensd. En ..... met een Easy Nails starterskit gellak ga je meteen en snel van start.