Gellak – Rubber Base

De nieuwe trend  : Gellak, rubber base, gelnagellak of uv- polish genoemd. Je koopt voordelige gel nagellak, gellak, rubber base, uv-polish in de webshop van Easynails.nl.

Deze speciale gel nagellak is perfect voor de natuurlijke nagels. Maar ook voor alle kunstnagels. Deze gel is een gel en nagellak ineen en de kleuren zijn onuitputtelijk. Je creëert in een handomdraai perfect lang houdbare nagels met een natural look.

Nog meer voordelen:

  • De nagels worden verstevigd.
  • Blijven minimaal 2 weken mooi.
  • Het beschadigt de eigen nagel niet.
  • Super snel en gemakkelijk te verwijderen.
  • Easy in gebruik dus !

Daarnaast bieden wij gellak UV-polish colour, cateye, glitter, metallic en thermo aan voor de mooiste effecten.

Met onze exclusieve Cat-Eye gellak, glitter of colour gellak zijnt uw nagel een absolute blikvanger. Cat-Eye gellak is een magnetische gel. Door gebruik te maken van een magnetisch plaatje of pen creëer je verrassende effecten.

Gel nagellak of Rubber Base is een trendy en bijzondere gellak en zorgt voor stevige nagels. Deze gellak is op je eigen natuurlijke nagels te gebruiken of op kunstnagels. We hebben heel veel kleurtjes op voorraad, met of zonder glitter.

Al onze gel nagellakken zijn handig in het gebruik en super voordelig en goedkoop. Kijk naar de mogelijkheden en bestel Ma. t/m Vr. voor 12.00 uur. Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Maar je mag de bestellingen ook afhalen bij ons in Heerlen. Voor zakelijk en privé gebruik is Easy Nails jouw nagelproducten leverancier. Easy geregeld dus.

Onze subcategorieën