Gellak - Rubber Base

De nieuwe trend  : Gellak, gelnagllak of uv polish gnoemt.
Je koopt voordelige gel nagellak, gellak, uv-polish in de webshop van Easynails.nl.

Deze speciale gel nagellak is perfect voor de natuurlijke nagels maar ook voor alle kunstnagels. Deze gel is een gel en nagellak ineen en de kleuren zijn onuitputtelijk. Je creëert in een handomdraai perfect lang houdbare nagels met een natural look. Nog meer voordelen: de nagels worden verstevigd, blijven minimaal 2 weken mooi, het beschadigt de eigen nagel niet en is super snel te verwijderen. Easy in gebruik dus !

Daarnaast bieden wij gellak UV-polish colour, cateye, glitter, metallic en thermo aan voor de mooiste effecten.

Met onze exclusieve Cat-Eye gellak, glitter of colour gellak wordt uw nagel een absolute blikvanger. Cat-Eye gellak is een magnetische gel. Door gebruik te maken van een magnetisch plaatje of pen creëer je verrassende effecten.

Gel nagellak is een trendy en bijzondere gellak en zorgt voor stevige nagels. Je kunt deze gellak op je eigen natuurlijke nagels gebruiken of op kunstnagels. We hebben heel veel kleurtjes op voorraad, met of zonder glitter.

Al onze gel nagellakken zijn handig in het gebruik en super voordelig en goedkoop. Kijk naar de mogelijkheden en bestel voor 12.00 uur, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Natuurlijk kan deze gellak of UV lak ook weer heel snel verwijderd worden.

Onze subcategorieën