Nagel Tips

Iedereen wenst mooie, lange en verzorgde nagels. Maar natuurlijke lange nagels groeien niet in één dag. Bovendien zijn ze gevoelig voor scheuren.

Pijnlijk en vervelend. Want je begint weer van voor af aan. Met nageltips heb je daar geen last van. Je brengt een natuurlijk ogende verlenging aan op je nagel, die je naar eigen inzicht verder opmaakt. Nageltips aanbrengen is hét antwoord op frustrerende pogingen om natuurlijke lange nagels te hebben. Je bereikt hetzelfde effect in een handomdraai met nageltips en je kunt direct aan de slag met het mooier maken van je nagels.

Koop je tips clear 100 stuks en tipboxen online bij Easy Nails. Niet iedere vrouw kan terugvallen op een bepaalde lengte van haar natuurlijke nagels. Om deze wens uit te laten komen, kan jezelf of een nagelstyliste nageltips gebruiken. Deze Nagel Tips zijn gemaakt van kunststof en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. De nagelpunten worden met een tiplijm op de voorbereide nagel gelijmd en met de tipknipper op de gewenste lengte ingekort. Op deze manier realiseer je snel en gemakkelijk de droom van lange nagels. De nageltips zijn ook verkrijgbaar in verschillende creaties. Nageltips van hoge kwaliteit zijn essentieel voor langdurige nagelmodellering. Met onze tips voor je nagels werkt elke nagelverlenging als een natuurlijke nagelversteviging!  Want alleen met goed verzorgde vingernagels zien je handen er verzorgd uit. Dankzij de elastische kunststof in de nagelpunten kun je nog zwaardere belastingen aan.

 

Onze subcategorieën

Uitgelichte producten

Hoe werkt het?

Het werkt heel eenvoudig. Je lijmt de tips op je eigen nagels. Deze mogen dan niet al te lang zijn. Zitten ze vast? Vijl ze in de juiste vorm en maak ze op zoals jij wil! De tips kunnen voor alle kunstnagelsystemen gebruikt worden, zoals Acryl, Fiberglass, Gel en Gellak.

Nageltips kopen

Natuurlijk bestel je jouw nageltips snel, eenvoudig én heel voordelig bij Easy Nails. Maar dan ben je er nog niet. Om jouw nagels te verlengen heb je nog een aantal accessoires nodig, nageltip producten. We benoemen even een aantal nageltip accessoires die je zeker mee moet bestellen:

Nageltip lijm

De tips blijven niet vanzelf plakken op je nagel. Daarvoor gebruik je speciale lijm voor nageltips. Deze breng je aan op de tip en dus niet op je eigen nagel. Breng de lijm aan om het gehele gedeelte van de nageltip dat je vastmaakt op de natuurlijke nagel. Zo blijft deze goed zitten.

Tipknipper

Met de tipknipper breng je op een gemakkelijke wijze de nageltips in de gewenste lengte.

Nageltips toebehoren

Bij het bewerken van de nageltips behoren de volgende artikelen tot de standaarduitrusting : nagel tissues, nagel- & tipoplosser, remover wraps, etc.

Goedkope nageltips bestellen

Easy Nails is hét adres om goedkope nageltips en andere nagelproducten te bestellen. In grote en kleine aantallen. Al onze producten zijn van professionele kwaliteit en diverse nagelstudio’s bestellen nageltips bij ons. Daar komt bij dat wij gratis verzenden bij bestellingen vanaf €100,00. Ideaal voor studio’s en enthousiaste particulieren. Uiteraard mag je ook klein beginnen. Nageltips van professionele kwaliteit bestellen kan bij ons al vanaf enkele euro’s. Zo begin je voor een klein bedrag met het zetten van de mooiste nagels bij jezelf.

Omdat je het gelijk goed doet, bestel je ook alles om ze helemaal mooi te maken. Een lange nagel is natuurlijk mooi, maar een kleurtje en fantasierijke nail art is wat ze echt doet opvallen. Daarom bestel je hier ook jouw producten voor het maken van acrylnagels, fiberglassnagels, gelnagels en gellaknagels. Ook nail art bestel je eenvoudig mee. Overdondert dat je een beetje? Bestel dan een van onze startersets. Zo heb je in een bestelling én lange nagels én alles om ze, stap voor stap, zo mooi te maken als jij wil.