Nagellakken

MEER DAN 1000 NAGELPRODUCTEN

GOEDE RPIJS KWALITEITSVERHOUDING

GRATIS VERZENDING VANAF €100,-

MOGELIJK LANGERE LEVERTIJD IN VERBAND MET DE ACTUELE SITUATIE

Nagellakken

Geef kleur aan je handen met de nagellak van EasyNails. Want je handen en vingers, die zien mensen de hele dag. Dus die geef je graag wat extra’s. Wat precies? Dat bepaal je zelf. Aan nagellakkleuren is er keuze genoeg.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Wat is nagellak?

Nagellak is een van de oudste en eenvoudigste vormen van nageldecoratie. Met nagellak geef je jouw nagels elke kleur naar wens. Duizenden jaren geleden al werden de eerste nagels gelakt. Er werd gebruik gemaakt van natuurlijke kleurstoffen, bijenwas en soms zelfs Γ©cht goud of zilver. Tegenwoordig bestel je alle soorten nagellakken eenvoudig in de webshop van EasyNails. Gewoon, in een doorzichtig flesje en met een handig kwastje in de dop. Geschikt om zowel vinger- als teennagels te lakken.

Goedkope nagellak online kopen

Het aanbod nagellak van EasyNails is van professionele kwaliteit Γ©n zeer betaalbaar. Dat betekent dat onze nagellak gemakkelijk te verwerken is. Behalve goedkope nagellak vind je ook alle andere producten je gebruikt bij het lakken van je nagels. En daarbij leuke extra’s. Denk aan nail art voor je gelakte nagels en Top Coat voor de glans. Zo zorg je dat jouw gelakte nagels er op en top verzorgd uitzien.

Onze nagellak kun je vanzelfsprekend aanbrengen op je natuurlijke nagels. Maar net zo makkelijk combineer je ze met nageltips, acrylnagels of gelnagels. Vergeet vooral niet vooraf de ondernagellak, Ridge Filler, aan te brengen en mee te bestellen. Juist als jij houdt van elegante en opvallende nagels, haal jij je hart op en doet EasyNails je versteld staan van ons aanbod. Zowel vanwege de lage prijs als kwaliteit van onze nagelproducten.