Nailart & Nageldecoraties

Nagels met steentjes, nagels met glitters en nagels met ….. Bij Nail art is niets te gek! Nagelkunst oftewel nail art, wie houdt daar nu niet van? Hou jij ervan om je eigen nagels – of die van iemand anders – in een waar kunstwerk te veranderen met nagellak art? Dan blijf je de grenzen opzoeken van wat er mogelijk is.

Mooi verzorgde en gekleurde nagels vallen bij velen in de smaak. Maar écht opvallen doe je dus met Nailart & Nageldecoraties. Deze kleurrijke en opvallende kunst kun je op zowel kunstnagels als natuurlijke nagels aanbrengen. In beide gevallen breng je de mooiste decoraties, steentjes of glitters aan op je nagels. Daarvoor heb je nodig : een vaste hand, creativiteit en de juiste producten. Want met professionele tools breng je eenvoudig zelf de mooiste nail art aan. Voor gellak en acryllak perfect te gebruiken. Vragen? Stel ze gerust.

Onze subcategorieën

Uitgelichte producten

Nagel Art

Of je nou professional bent of voor het eerst aan de slag gaat met nail art; een goede voorbereiding is belangrijk. Dat betekent, dat na het aanbrengen van de kunstnagel ( Acryl, Fiberglass, UV Gel, Gellak ) en het kleuren ervan, het decoreren van je nagels kan beginnen.

Nagelversiering kan vele vormen aannemen. Een populaire en relatief eenvoudige vorm van nageldecoratie zijn Strass steentjes. Dit zijn kleine steentjes die je enkel of in een patroon aanbrengt op de nagel. Ze hebben vaak het uiterlijk van edelsteentjes, maar andere decoratieve vormen zijn ook populair.

Folie en glitterpoeder zijn andere eenvoudige manieren om nail art aan te brengen op bijvoorbeeld gellak of acrylnagels. Het voordeel van deze nagelversiering is dat er geen bijzondere creatieve vaardigheden nodig zijn. Je kiest een leuke kleur of patroon en brengt deze vrij eenvoudig aan op je nagels.

Tip : om de duurzaamheid van je nail art creatie te verlengen, altijd je nagels verzegelen met Top Gel of Top Coat.

Creëer een marmer- of batik-look

Je kunt ook je nagels versieren met colour ink. Gekleurde inkt waarmee je zelf de mooiste patronen aanbrengt op je nagels. Toepassing van verschillende kleuren levert de mooiste nail art op. En mocht dit nog net iets te hoog gegrepen zijn, dan is een nail art pen een goed alternatief. Ook hiermee bepaal je zelf het patroon, maar oh zo gemakkelijk. Durf ook te combineren met onze verschillende nail art producten.

Nail art producten kopen

Easy Nails biedt vele soorten nageldecoratie en nail art voor particulieren en professionals. Nagelstylisten bestellen eenvoudig en zéér voordelig alle soorten nail art, terwijl particulieren met een Konad starterset kunnen beginnen. Als je al meer ervaring hebt, is zo’n starterset natuurlijk overbodig. Je kunt ook direct de nail art glitters en nail art stickers van je voorkeur bestellen. Net als alle andere vormen van nail art, zoals glitterpoeder.

Nail art producten bestellen doe je per stuk of in kleine en grote aantallen. In onze webwinkel houden wij nadrukkelijk rekening met zowel de particuliere consument als nagelstudio’s. Voor onze nageldecoratie geldt verder hetzelfde als voor al onze andere producten: topkwaliteit voor bodemprijzen. Onze nail art producten zijn van professionele kwaliteit en worden veel studio’s gebruikt.