Glitterpoeder zorgt voor sprankelende effecten op de nagel. De briljante glitter van deze poeder maakt uit iedere nageldecoratie een stralend middelpunt. Je kan hem aanbrengen in de plaklaag van de gel en gellak / gelnagellak. Maar ook in de plaklaag van een topgel. Graag achteraf goed verzegelen met een laagje topgel of top gellak ( LED/UV Quick Finish Topgel ). Prachtige nail art is het resultaat.

Mooi verzorgde en gekleurde nagels vallen bij velen in de smaak. Maar écht opvallen doe je dus met nail art en onze glitterpoeder. Deze kleurrijke en opvallende kunst kun je op zowel kunstnagels als natuurlijke nagels aanbrengen. In beide gevallen breng je de mooiste decoraties, steentjes of glitters aan op je nagels. Daarvoor heb je nodig : een vaste hand, creativiteit en de juiste producten. Want met professionele tools breng je eenvoudig zelf de mooiste nail art aan.

Nagels met steentjes, nagels met glitters en nagels met ….. Bij Nail art is niets te gek! Nagelkunst oftewel nail art, wie houdt daar nu niet van? Hou jij ervan om je eigen nagels – of die van iemand anders – in een waar kunstwerk te veranderen met nagellak art? Dan blijf je de grenzen opzoeken van wat er mogelijk is.