Nail Art Glitter voor nagels met steentjes, nagels met glitters en nagels met ….. Met Nail Art Glitter is niets te gek! Nagelkunst oftewel nail art, wie houdt daar nu niet van? Hou jij ervan om je eigen nagels – of die van iemand anders – in een waar kunstwerk te veranderen met nagellak art? Dan blijf je de grenzen opzoeken van wat er mogelijk is. Easy Nails bied een groot assortiment van flitters of flakes, pailletten of pearls en veel, veel meer.

Nail art glitter brengt sprankelende effecten op de nagel. De briljante glitter maakt uit iedere nageldecoratie een stralend middelpunt. Je kan hem aanbrengen in de plaklaag van de gel en gellak / gelnagellak. Maar ook in de plaklaag van een topgel. Graag achteraf goed verzegelen met een laagje topgel of top gellak ( LED/UV Quick Finish Topgel ). Prachtige nail art is het resultaat.

Mooi verzorgde en gekleurde nagels vallen bij velen in de smaak. Maar écht opvallen doe je dus met nail art en speciale glitter. Deze kleurrijke en opvallende producten kun je op zowel kunstnagels als natuurlijke nagels aanbrengen. In beide gevallen breng je de mooiste decoraties, steentjes of glitters aan op je nagels. Daarvoor heb je nodig : een vaste hand, creativiteit en de juiste producten. Want met professionele tools breng je eenvoudig zelf de mooiste nail art aan.