Polygel in tube

Polygel in tube (ook Poly Acryl Gel genoemd) combineert de beste eigenschappen van de 2 traditionele kunstnageltechnieken. Het is sterker dan gel en flexibeler dan acryl producten. Zonder lifting of loslaten. Geen branderig gevoel bij het uitharden. Ruikt niet zoals het Acryl liquid. De Polygel in tube is gemakkelijk te verwerken en te vijlen. Loopt niet in de nagelranden. Is pinchbaar en voor alle nageltypes geschikt. Wil je iets nieuws proberen, dan vind je bij Easy Nails het juiste set voor de eerste stap.

Werkwijze:
De vingernagels worden zoals gewoonlijk voorbereid (matteren, ontvetten, desinfecteren)
Dan wordt de Polyacryl-gel primer aangebracht op de natuurlijke nagel. Aan de lucht laten drogen.
Neem een bolletje Poly Acryl Gel op met de metalen spatel. Plaats deze in het midden van de vingernagel. Bevochtig de penseel met Poly Acryl-Modellage liquid. Modelleer nu het Polygel in vorm en strijk het glad. Pas als je tevreden bent over het resultaat, hard je de Poly Acryl Gel  uit onder een LED-lamp,48w ( 90 seconden) of UV-lamp, 36w (120 seconden).
De oppervlakte is naar het uithardingsproces mat en er is een lichte kleeflaag ontstaan. Deze kan met Nail-Cleaner verwijderd worden. Indien nodig kunnen nu de nagels nog bijgevijld worden. Afwerken met een polijstblok en daarna stofvrij maken met Nail-Cleaner.

Wil je de nagels verder afwerken met colourgel of gellak, vooraf altijd een laag gel aanbrengen. Dat kan met onze Allround-gel, onze Bouw-Builder-gel, de Fiberglasgel of base gellak Double Cover. Verzegelen voor de glans en houdbaarheid met Double Cover, Topgellak Quick-Finish of Top-gel Shining.

Als je de eigen nagel wilt verlengen, dan is dit mogelijk met een sjabloonnageltips of de speciale dual/popits-tips.