Toebehoren / Nagel Accessoires

Displays, handige en gebruiksvriendelijke nagelkoffers, gel en acryl penselen en nail art penselen bieden wij aan om je te helpen bij het creëren van je eigen nagel werkplek of studio, thuis of voor de zaak.

Natuurlijk bieden wij ook Tipstandaard aan met 18 colorpops. Met deze colorpops kan je gemakkelijk de kleuren van gel, gellakken of nagellakken laten zien. Ook kun je ze gebruiken om de voorbeelden en creaties van jou nail art op een overzichtelijke manier te tonen. Zo heb je ze altijd bij de hand.

Kijk daarnaast ook eens naar de prachtige nagelkoffer / beautycase / Make-Up koffer in de kleur zilver met diamond look van super kwaliteit of zwart. De koffers zijn niet alleen ideaal voor de nagelstyliste of kapster. Een zeer grote doelgroep zal met veel plezier gebruik willen maken van deze handige nagelkoffer / beautycase / Make-Up koffer. Ze zijn aan twee kanten uitklapbaar en de binnenkant (zijkanten) zijn met kunststof afgewerkt. In het onderste vak past onze kleine LED/UV-lamp SUNX7 er heel gemakkelijk in. Vragen? Stel ze gerust.

Onze subcategorieën