Vijlen – Nagelvijlen

Om je nagels op de juiste lengte én in de juiste vorm te brengen, zijn nagelvijlen onmisbaar. Ook gebruik je vijlen waarschijnlijk om nagels te onderhouden.

Los van deze gebruiksdoeleinden zijn er diverse soorten nagelvijlen verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit verschillende materialen en vormen. Vijlen met een kern van foam hebben een geharde toplaag met daarop het slijpmateriaal aangebracht. De ruwheid verschilt per vijl en soms ook per zijde van één vijl. Check voor het vijlen dus altijd goed met welke zijde je vijlt.

Onder de rubrik overige vijlen vind je de nagelvijlen van Easy Nails die praktisch in gebruik zijn. Door de verschillende gritsoorten ( grof 80/80, middel grof 100/100 of combinatie 100/180 ) vind je altijd de juiste vijl de bij jouw werkzaamheden past. Bijvoorbeeld de 80/80 vijl voor het grover wegvijlen voor gellak of acryl. Alsook de meest gebruikte nagelvijl in 100/180 grit met 2 verschillend sterke kanten. Niet te vergeten de polijstblok voor het fijne bijwerken. De vijlen zijn per stuk, per 10 of met 50 stuks leverbaar in combinatie met staffelprijzen. Top kwaliteit voor Easy prijzen.

Nagelvijlen zijn de basis voor het maken van mooie nagels. Wil je perfecte nagels creëren dan is er niet alleen talent en oefening nodig. Maar ook de juiste toebehoren. Talent en oefening zijn afhankelijk van eigen inzet en je eigen mogelijkheden. Met welke vijl je het gemakkelijkste kunt werken is een persoonlijke keuze. Daarnaast heeft ieder vijl zijn eigen vorm en grit sterkte. Dit is nodig voor de uitdagingen van de verschillende doeleinden. Kijk daarom altijd eerst wat je wilt. Zoek daarna dan een passende vijl of polijstblok uit.

Onze subcategorieën

Uitgelichte producten

Goedkope nagelvijlen kopen

Natuurlijk wil je jouw nagels – of die van je klanten in je studio – de aandacht geven die ze verdienen. Tegelijkertijd wil je daar niet te veel voor betalen. De laag geprijsde nagelvijlen van Easy Nails helpen je daarbij, maar er zijn meer manieren om op de prijs te letten en zo goedkoop je nagels te vijlen. Want ook voor al je andere nagelproducten en nagel accessoires betaal je bij ons relatief weinig. En dat terwijl je professionele kwaliteit bestelt. Niet voor niets weten ook nagelstudio’s en nagelstylisten onze webwinkel te vinden.

Losse vijlen en grootverpakkingen

Dat betekent, dat we onder meer lage basisprijzen hanteren. De stukprijs van diverse soorten nagelvijlen is bij ons goed behapbaar. Per stuk bestellen voor lage prijzen, is bij uitstek een service aan onze particuliere klanten. Daarnaast bieden we grootverpakkingen aan voor nóg scherpere prijzen. Zo bestel je zeer betaalbaar alle nagelvijlen die je nodig hebt in je studio. Vanzelfsprekend zijn deze grootverpakkingen niet alle voor bedrijven. Ook particulieren hebben de mogelijkheid nagelvijlen te bestellen in grotere aantallen.

Soorten nagelvijlen

Wat een goede nagelvijl is, verschilt per situatie en gebruiksdoel. Bij Easy Nails bieden we verschillende soorten nagelvijlen aan. Wij hebben vijlen waarmee de natuurlijke nagels kunnen worden onderhouden en in de juiste vorm kunnen worden gevijld. Daarnaast hebben wij vijlen voor professioneel gebruik.

Daarbij zijn twee soorten vijlen met name populair : de rechte nagelvijl en de boomerang ( kromme ) nagelvijl. Het verschil tussen deze twee bestaat eigenlijk uitsluitend uit de vorm en de korrels aan de oppervlakte van de vijl. Met welke vijl je het beste kunt werken, is in wezen een kwestie van persoonlijke smaak. Je kunt dit achterhalen door verschillende vijlen te proberen. Naast deze twee soorten, vind je bij Easy Nails ook polijstblokken en halfmoon vijlen.

Rechte nagelvijl. Dit type vijl heeft een stevige toplaag en een kern van foam. Ze zijn beschikbaar met een fijne zijde in combinatie met een wat ruwere zijde. Daarnaast vind je hier rechte nagelvijlen met aan beide zijden een ruw vijloppervlak.

Boomerang ( kromme ) nagelvijlen. Deze vijlen worden vanwege hun vorm zo genoemd. Qua eigenschappen en toepassing zijn ze vergelijkbaar met rechte nagelvijlen. Je vijlt de nagels in vorm of behandelt de oppervlakte van de kunstnagels. Vanwege de vorm kunnen ze net iets prettiger in de hand liggen, maar dat is een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Halfmoon ( Trapez ) nagelvijlen. Deze vijl is een combinatie van de rechte en de boomerang vijl. De ene zijde van de vijl is gebogen en de andere zijde is recht.

Meer dan alleen nagelvijlen

Vijlen zijn slechts een standaarduitrusting voor wie houdt van goed onderhouden nagels. Je shopt bij Easy Nails niet uitsluitend voor nagelvijlen, maar ook voor andere benodigdheden waarvan onder andere Acryl Nagels, Gel Nagels, Gellak, Nailart, Starterspakketten, etc. Allemaal artikelen van hoge en professionele kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Of je nu op zoekt bent naar een privéstartersset of een aanvulling in jouw nagelsalon, wij zijn er zeker van dat je het bij ons zult vinden!