Overige Vijlen

Overige vijlen

Hieronder vind je onder ander onze halfmoon vijl ook trapez vijl genoemt. Deze nagelvijl is een multifunctionele vijl met een rechte en een gebogen kant. Zo is ze voor diverse veilwerkzaamheden te gebruiken. De grovere vesie vijl is uitermate geschikt om gel, gellak, acryl of poly acryl gel te verwijderen. Met deze halfmoon vorm kan je ook eenvoudig jouw nagels in vorm vijlen. Je hebt de juiste zwaai om de vorm goed uit te werken. Halfmoon Vijl is zeer robuust en kan ontsmet worden met onze Desinfectiespray FastX. Dit is uiterst hygiΓ«nisch en ideaal voor ieder nagelstudio. Evenzo voor de thuisgebruik. Graag voorzichtig te werk gaan en met een polijstblok nawerken.

Onder de rubrik overige vijlen vind je de nagelvijlen van Easy Nails die praktisch in gebruik zijn. Door de verschillende gritsoorten ( grof 80/80, middel grof 100/100 of combinatie 100/180 ) vind je altijd de juiste vijl de bij jouw werkzaamheden past. Bijvoorbeeld de 80/80 vijl voor het grover wegvijlen voor gellak of acryl. Alsook de meest gebruikte nagelvijl in 100/180 grit met 2 verschillend sterke kanten. Niet te vergeten de polijstblok voor het fijne bijwerken. De vijlen zijn per stuk, per 10 of met 50 stuks leverbaar in combinatie met staffelprijzen. Top kwaliteit voor Easy prijzen.

Nagelvijlen zijn de basis voor het maken van mooie nagels. Wil je perfecte nagels creΓ«ren dan is er niet alleen talent en oefening nodig. Maar ook de juiste toebehoren. Talent en oefening zijn afhankelijk van eigen inzet en je eigen mogelijkheden. Met welke vijl je het gemakkelijkste kunt werken is een persoonlijke keuze. Daarnaast heeft ieder vijl zijn eigen vorm en grit sterkte. Dit is nodig voor de uitdagingen van de verschillende doeleinden. Kijk daarom altijd eerst wat je wilt. Zoek daarna dan een passende vijl of polijstblok uit.