Polijstblok-buffer

Bij nagelmodellering of manicure worden verschillende hulpmiddelen gebruikt. Een daarvan is de polijstblok, ook wel buffer genoemd.

De polijstblok-buffer is een blok met 4 oppervlakten. Hij is met name geschikt voor het verwijderen van fijne tot middelgrote oneffenheden op de nagels. Voor klanten met een zachte nagelhuid of met gevoelige nagelriemen is de polijstblok een uitkomst. Het wordt gebruikt voordat het gel of acryl op de nagels wordt aangebracht. Je gebruikt de buffer om de natuurlijke nagels te matteren en te ontvetten. Tegelijkertijd ruwt hij de nagel voorzichtig op zonder de nagel te beschadigen. Hierdoor blijft een nagelmodellage langer houdbaar.

Een polijstblok-buffer is fijner van korrel dan een gewone nagelvijl. Met desinfectie- spray Fast-X  kun je de polijstblok schoonmaken en desinfecteren.

De polijstblok is verkrijgbaar in verschillende kleuren, verpakkingsgroottes en tegen staffelprijzen.

De nagelvijlen van Easy Nails zijn praktisch in gebruik. Door de verschillende gritsoorten ( grof 80/80, middel grof 100/100 of combinatie 100/180 ) vind je altijd de juiste vijl de bij jouw werkzaamheden past. Bijvoorbeeld de 80/80 vijl voor het grover wegvijlen voor gellak of acryl. Alsook de meest gebruikte nagelvijl in 100/180 grit met 2 verschillend sterke kanten. Niet te vergeten de polijstblok voor het fijne bijwerken. De vijlen zijn per stuk, per 10 of met 50 stuks leverbaar in combinatie met staffelprijzen. Top kwaliteit voor Easy prijzen.

Nagelvijlen zijn de basis voor het maken van mooie nagels. Wil je perfecte nagels creëren dan is er niet alleen talent en oefening nodig. Maar ook de juiste toebehoren. Talent en oefening zijn afhankelijk van eigen inzet en je eigen mogelijkheden. Met welke vijl je het gemakkelijkste kunt werken is een persoonlijke keuze. Daarnaast heeft ieder vijl zijn eigen vorm en grit sterkte. Dit is nodig voor de uitdagingen van de verschillende doeleinden. Kijk daarom altijd eerst wat je wilt. Zoek daarna dan een passende vijl of polijstblok uit.