Vloeistoffen

Wil je je nagels goed verzorgen en aflakken, kies dan voor diverse extra producten van Easy Nails. Nagelcleaner, primer, removers en oplossers en hygiëne en nagelverzorgingsproducten: je vindt het allemaal bij Easy Nails.

Zo bieden we de nieuwe nagelriem olie in diverse geuren voor de optimale verzorging van de nagelriemen aan. Het werkt vochtregulerend en dringt diep door in de huid. Het wordt het beste gebruikt na elke behandeling.

Tevens wordt ook aanbevolen, om deze olie te gebruiken als verzorgend product bij kunstnagels, hierdoor blijven de kunstnagels in goede conditie zodat deze niet zo snel gaan schuren. Door de belangrijke vitamine in deze nagelriem olie is deze speciaal geschikt voor klanten die kapotte en/of droge nagelriemen hebben.

Deze speciale polish remover helpt gellak – uv polish op een gemakkelijke manier te verwijderen. Dit gebeurt op een snelle, onschadelijke, nagel- en huidvriendelijke wijze zonder veel vijlwerk. Inwerktijd ca. 5 minuten. Ideaal in combinatie met de Remover Wraps.

Neem een kijkje in onze Easy Nails one-stop shop en ontdek de mogelijkheden aan producten!

Onze subcategorieën