Bestellen en bezorgen

Bestellen

Bestel de gewenste artikelen door het betreffende artikel te selecteren. Klik vervolgens op “Kopen”. Het artikel wordt dan in uw winkelmandje geplaatst, zoals u ook linksboven op de website kunt zien. U kunt nu doorgaan met bestellen.

Registreren

Bent u een nieuwe klant van Easy Nails dan kunt u een account aanmaken en/of uw bestelling afsluiten door op “Afrekenen” te klikken. U komt dan in het registratiescherm waar naar uw gegevens wordt gevraagd. U kunt hier ook een ander afleveradres aangeven dan uw factuuradres.

Betalen

U kunt bij Easy Nails direct afrekenen middels gebruikmaking van iDEAL, SOFORT, Mr. Cash of Paypal. Met behulp van iDEAL, SOFORT, Mr. Cash en Paypal kunt u veilig en online betalen. Uw transactie wordt via een beveiligde verbinding afgehandeld.

Bezorgen

Normaliter word binnen 5 werkdagen na uw bestelling wordt uw pakket bezorgd door DHL of PostNL. Houd echter rekening met aangepaste verzendtijden rondom de feestdagen. Wanneer de pakketdienst u niet thuis treft, proberen zij het bij de buren af te leveren. In totaal doen ze 4 pogingen om het pakketje bij u af te leveren. Als het pakketje de 1ste keer niet kan worden bezorgd, dan zal de bezorger een briefje achter laten met de mededeling dat hij/zij is langs geweest en wanneer het pakketje weer wordt aangeboden. De bezorging van uw pakket aan huis binnen Nederland bedraagt € 6,95 per bestelling tot 10 Kg. Voor een verzending naar een adres binnen Europa hanteren wij € 13,90 per bestelling tot 10 Kg.

U kunt uw bestelling op een adres naar keuze laten bezorgen : op uw eigen woonadres, op uw werkplek (bezorging bij de receptie) of op het adres van degene die de bestelling moet ontvangen. U kunt dan bij ‘afleveradres’ het adres invullen waar de artikelen moeten worden afgeleverd. Hebt u na 5 werkdagen nog niets ontvangen ? Mail dan naar onze klantenservice met vermelding van uw klant- en ordernummer: info@easynails.nl. De bestelling zal door de bezorger worden aangeboden in een neutrale verpakking.