Retourname

Retourneren

Ons streven is dat u tevreden bent met alle aankopen die u in onze webshop doet. Is het produkt niet goed of bent u niet tevreden met de artikelen die u hebt ontvangen? Geen probleem! Bij ons kunt u binnen 14 dagen, ingaande op de dag van ontvangst van de levering, de bestelling retourneren. De enige voorwaarde is, dat de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en voorzien zijn van de originele etiketten en labels en indien mogelijk in de originele verpakking. Om artikelen te retourneren dient u het retourformulier in te vullen en samen met het artikel/de artikelen naar ons op te sturen.

De verzendkosten voor het retour sturen zijn volledig voor eigen rekening. Hebben wij u een fout artikel toegestuurd, dan betalen wij natuurlijk de verzendkosten voor het retourneren.

Easy Nails vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten voor het leveren van de producten naar u thuis, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u Easy Nails de herroeping meldt ( moment van ontbinding ). De terugbetaling is kosteloos voor u.

Retouren

Is het artikel niet goed of bent u niet tevreden met de artikelen die u ontvangen hebt ? Geen probleem! Bij ons kunt u binnen 14 dagen, ingaande op de dag van ontvangst van de levering, de bestelling retourneren. De enige voorwaarde is, dat het artikel ongebruikt en onbeschadigd is en voorzien is van de originele etiketten en labels en indien mogelijk in de originele verpakking.

Het retour zenden van artikelen is voor uw eigen rekening. Hebben wij u een fout artikel toegestuurd, dan betalen wij natuurlijk de retourkosten.

Om artikelen te retourneren dient u het retourformulier in te vullen en samen met het artikel/de artikelen te retourneren. Het aankoopbedrag zal dan op uw rekening worden teruggestort op het moment dat we de artikelen in goede staat ontvangen hebben.

Ruilen

Een andere optie is om het artikel dat u wilt retourneren te ruilen. Hiervoor dient u op het retourformulier duidelijk te vermelden tegen welke artikel u het retourartikel geruild wilt hebben. We kunnen het nieuwe artikel dan echter pas naar u opsturen op het moment dat we de retourzending in goede staat hebben ontvangen. Bij deze manier van ruilen duurt het dus iets langer voordat u het juiste artikel in huis hebt

Retouradres

Wanneer u een artikel retour wenst te sturen dan willen wij u vragen om het onderstaande formulier af te drukken en volledig in te vullen. Vervolgens kunt u het pakketje met de artikelen inclusief het retourformulier verzenden naar Easy Nails, Ganzeweide 58, 6413 GG Heerlen.

Retourformulier

Het retourformulier kunt u hier downloaden: