Informatie omtrent COVID-19

Beste Klant,

De maatregelen omtrent het COVID-19-virus hebben nog steeds een enorme impact op de maatschappij en daarmee op het dagelijkse leven van eenieder. Ook bij Easy Nails zien en voelen wij dagelijks de gevolgen van deze impact.

Bestellingen die op werkdagen ( maandag tot en met vrijdag ) voor 12:00 uur geplaatst worden, zullen nog op dezelfde dag aan onze vervoerder DHL aangeboden worden. Echter, door de toenemende online vraag naar artikelen in de huidige situatie en de enorme drukte bij de vervoerders ( aangepaste levertijden door aanpassingen i.v.m. Covid-19 ) kan uw pakket misschien vertraging oplopen. Wij doen er alles aan u in deze tijd extra gemak en service te blijven bieden, maar dus soms wat minder snel dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.

Voor alle particuliere en zakelijke adressen is de gebruikelijke werkwijze dat uw pakket na een eerste niet succesvolle afleverpoging aan huis bij het dichtbij zijnde DHL Service-Point wordt afgeleverd. Als de zending bij een Service-Point afgeleverd wordt, moet deze binnen 5 werkdagen worden opgehaald. 

Telefonisch zijn wij zeer beperkt bereikbaar op dit moment. Wij adviseren u om eventuele vragen per email te sturen naar service@easynails.nl. Vermeld in uw bericht a.u.b. uw ordernummer. Emailberichten worden door ons meermaals per dag gelezen. 

Deze pagina zullen wij tevens gebruiken om u regelmatig op de hoogte te houden omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw  begrip.

Met vriendelijke groet,
Team Easy Nails
Karin Smeets