Acryl Poeder pink-clear, 100gr.

Acryl Poeder pink-clear in 100gr.

Acryl Poeder pink-clear, 100gr.

 22,95

Out of stock

 22,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 0403-100

Beschrijving

Acryl Poeder pink-clear 100gr.

Deze Acryl Poeder laat zich gemakkelijk verwerken. Ideaal bij het verlengen van jouw nagels. Dit kan met behulp van sjablonen of tips. De fijne modelleerpoeder is zeer stevig. Dit zorgt voor een hoge hechting en een lange houdbaarheid. Vooraf altijd de primer-bonder gebruiken. Het beste resultaat bereikt men in combinatie met de volgende Acryl Liquids:

Easy Acryl Liquid (uitharding 4-5 minuten),
Allround Acryl Liquid (uitharding 3-4 minuten) of
Profi Acryl Liquid (uitharding 2-3 minuten).

Acryl nagels maak je met Acryl Poeder pink-clear 100gr. en een van onze Easy Acryl Liquids. Breng het mengsel aan op de nagel. Daarnaast kan je het vormen of verlengen met behulp van een sjabloon of tip. Kortom  – voor mensen die van het nagelbijten verlost willen worden is het Acryl Systeem het meest succesvolle kunstnagelsysteem.

Easy Nails biedt een groot en betaalbaar assortiment van acrylnagelproducten. Hiermee zet je op regelmatige basis de mooiste nagels. En het leukste is: dat doe je helemaal zelf, zonder hulp van een professional. Onze acryl poeders in verschillende mooie kleuren zijn gemakkelijk te verwerken. Je verlengt de nagels met sjablonen of tips. De fijne modelleerpoeder is zeer stevig. Hij wordt altijd in combinatie gebruikt met een acryl vloeistof. Voor optimale houdbaarheid vooraf altijd de primer met penseel gebruiken.

Wil je de nagels verder afwerken met bijvoorbeeld colourgel of gellak, vooraf altijd een laag gel aanbrengen. Dat kan bovendien met onze Allround-gel, onze Bouw-Builder-gel of base gellak Double Cover. Verzegelen voor de glans en houdbaarheid met Topgellak Quick-Finish of Top-gel Shining.

Let op: deze foto alleen als referentie gebruiken, de kleuren kunnen verschillen door de instellingen op diverse monitors of apparaten.