Ballerina Tips clear, 100 stuks in doos

Ballerina Tips clear 100 stuks in doos voor het verlengen van de nagel.

Ballerina Tips clear, 100 stuks in doos

 5,95

Out of stock

 5,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 0742-100

Beschrijving

Ballerina Tips clear 100 stuks in doos. Deze doorzichtige clear tip heeft een uitstekende pasvorm en kan ook als full cover tips gebruikt worden. Ideaal voor nailart en nagelverlenging met acryl of gel. Gemakkelijk in de verwerking. 100 stuks in doos, 10 stuks per maat (maat 0 = groot, maat 9 = klein).

Iedereen wenst mooie, lange en verzorgde nagels. Maar natuurlijke lange nagels groeien niet in één dag. Bovendien zijn ze gevoelig voor scheuren.

Pijnlijk en vervelend. Want je begint weer van voor af aan. Met nageltips heb je daar geen last van. Je brengt een natuurlijk ogende verlenging aan op je nagel, die je naar eigen inzicht verder opmaakt. Nageltips aanbrengen is hét antwoord op frustrerende pogingen om natuurlijke lange nagels te hebben. Je bereikt hetzelfde effect in een handomdraai met nageltips en je kunt direct aan de slag met het mooier maken van je nagels.

Koop je Ballerina tips clear 100 stuks en tipboxen online bij Easy Nails. Niet iedere vrouw kan terugvallen op een bepaalde lengte van haar natuurlijke nagels. Om deze wens uit te laten komen, kan jezelf of een nagelstyliste nageltips gebruiken. Deze nageltips zijn gemaakt van kunststof en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. De nagelpunten worden met een tiplijm op de voorbereide nagel gelijmd en met de tipknipper op de gewenste lengte ingekort. Op deze manier realiseer je snel en gemakkelijk de droom van lange nagels. De nageltips zijn ook verkrijgbaar in verschillende creaties. Nageltips van hoge kwaliteit zijn essentieel voor langdurige nagelmodellering. Met onze tips voor je nagels werkt elke nagelverlenging als een natuurlijke nagelversteviging!  Want alleen met goed verzorgde vingernagels zien je handen er verzorgd uit. Dankzij de elastische kunststof in de nagelpunten kun je nog zwaardere belastingen aan.