Bladgoud Folie, multi

Bladgoud folie multi is een mix uit verschillende kleuren..

Bladgoud Folie, multi

 1,50

Out of stock

 1,50

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 1.2253

Beschrijving

Bladgoud Folie multi is een prachtige flinterdunne folie voor een extravagante effect bij de verwerking in gel, gellak of acryl.

Neem met een pincet of met de marbilizing tool kleine stukjes van deze folie in een laag dunne top- of glansgel of in de plaklaag van een uitgeharde gel of gellak. Combineer met andere nail-art zoals strass-steentjes, juweel set etc. voor de individuelle look. Graag achteraf goed verzegelen met een laagje topgel of top gellak (Β LED/UV Quick Finish Topgel ). Prachtige nail art is het resultaat met deze Bladgoud Folie multi.

Mooi verzorgde en gekleurde nagels vallen bij velen in de smaak. Maar Γ©cht opvallen doe je dus met nail art en onze glitter poeder fijn dusty roze. Deze kleurrijke en opvallende kunst kun je op zowel kunstnagels als natuurlijke nagels aanbrengen. In beide gevallen breng je de mooiste decoraties, steentjes of glitters aan op je nagels. Daarvoor heb je nodig : een vaste hand, creativiteit en de juiste producten. Want met professionele tools breng je eenvoudig zelf de mooiste nail art aan.

Nagels met steentjes, nagels met glitters en nagels met ….. Bij Nail art is niets te gek! Nagelkunst oftewel nail art, wie houdt daar nu niet van? Hou jij ervan om je eigen nagels – of die van iemand anders – in een waar kunstwerk te veranderen met nagellak art? Dan blijf je de grenzen opzoeken van wat er mogelijk is.