Blooming – Booster Gel, clear, 5 ml

Blooming – Booster Gel, clear, 5 ml

 5,95

Out of stock

 5,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 8002

Beschrijving

Blooming of Booster Gel Clear is in combinatie met de Colour Gel of kleuren gel nagellak de basis voor prachtige gel effecten, die heel eenvoudig te maken zijn.

 

Handleiding voor de Blooming Effect:

Breng een colourgel aan, het beste zwart of een andere donkere kleur (maar je kan natuurlijk ook met lichte kleuren werken, maar dan moet de 2.kleur colourgel donker zijn). Hard de gel nu uit onder een LED- of UV-lamp. Het plaklaagje niet verwijderen.

Breng nu met een gel-penseel een laag Blooming – Booster gel aan over de hele nagel (niet laten uitharden). Neem nu een kleine druppel van bij voorbeeld witte gel of gellak (kan ook een andere lichte kleuren gel / gel nagellak zijn)  op een nailart penseel of gebruik de marbilizing tool en set deze druppel met de punt op de dunne natte gellaag van het Blooming-Booster gel. Je ziet nu al dat de gel-druppel zich uitbreid. Je kunt ook streepjes of swirls “tekenen” voor weer heel andere effecten. Gebruik altijd contrasterende kleuren voor de mooiste effecten.

Hard nu weer de nagel uit onder een LED- of UV-lamp. Als afsluiting verzegel met LED/UV Topgel Quick Finish of met een ander topgel. De effecten kunnen variëren afhankelijk van de gebruikten colourgels of gellaken.

 

Handleiding voor de Booster Effect:

Breng een colourgel aan, je kunt ook een tweede en zelfs een derde kleur erbij instrijken (gewoon nat op nat)
Hard de gel nu uit onder een LED- of UV-lamp. Het plaklaagje niet verwijderen.

Breng nu bij voorbeeld een zeer dunne laag Colour Gel Black erover aan (laag moet zo dun zijn, dat ze doorschijnt). Het kunnen natuurlijk ook andere kleuren gebruikt worden. Gebruik altijd contrasterende kleuren voor de mooiste effecten.

Neem een kleine druppel van de Booster Gel Clear op een nailart penseel of gebruik de marbilizing tool en set deze druppel met de punt op de dunne gellaag. Je ziet nu al dat de onderliggende gellaag zichtbaar wordt en er zich cirkeltjes vormen. Je kunt ook streepjes of swirls “tekenen” voor weer heel andere effecten.

Hard nu weer de nagel uit onder de LED- of UV-lamp. Als afsluiting verzegel met LED/UV Topgel Quick Finish of met een ander topgel. Voor deze techniek kunnen alle colourgels of gellaken gebruikt worden.