BO Dippoeder set, 2 kleuren

Bo Dippoeder set met twee kleuren.

BO Dippoeder set, 2 kleuren

 32,95

Out of stock

 32,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: BO-91036

Beschrijving

BO Dippoeder set 2 kleuren. CreΓ«er de perfecte acryl nagels op de meest eenvoudige manier! Geef je klant een alternatief voor de traditionele acryl en gel met dezelfde natuurlijke look en kwaliteit. Gebruik de Dippn’ poeders in combinatie met de BO Dip Tacky Base en de BO Dip Activator voor prachtige nagels in een paar eenvoudige stappen!

Kenmerken & Voordelen

–Β Poeders zijn ook te gebruiken met Acryl vloeistof
– Perfecte manicure
– Snel en makkelijk in gebruik
– Beschadigt niet de natuurlijke nagel
– Een primer is niet nodig
– Geen verkleuring
– Makkelijk te verwijderen met aceton in 15 minuten
– Beschikbaar in vele kleuren!

Inhoud Dippoeder set 2 kleuren:

 • BO Dip Tacky Base 15ml
 • BO Dip Activator 15ml
 • BO Fast Dry Top Coat 15ml
 • BO Dippoeder nr.026 clear, 25g
 • BO Dippoeder nr.014 nude, 25g
 • nagelborstel klein ( kleur kan verschillen)
 • polijstblok wit

Handleiding

 1. Matteer de natuurlijke nagel met een polijstblok of fijne kant van een vijl zodat de nagelplaat niet meer glanst.
 2. Gebruik de Nail-cleaner om de natuurlijke nagel te ontvetten.
 3. Breng BO Dip Tacky Base in een dunne laag aan op de gehele nagelplaat. Let op: blijf een paar millimeter uit de buurt van de nagelriem en de zijwallen.
 4. Dip de nagel voorzichtig in het potje om de dippoeder op de gehele nagel te verdelen. Laat de poeder minimaal 15-30 seconden absorberen. Tik tegen de vinger of gebruik een manicure borstel om het overtollige poeder te verwijderen.
 5. Plaats nu een tweede laag BO Dip Tacky Base aan over de eerste dip laag zonder de nagelriemen aan te raken.
 6. Eveneens de tweede laag Dippoeder aanbrengen op de gehele nagel, door middel van het dippen in het potje. Laat de poeder 15-30 seconden absorberen. Tik tegen de vinger of gebruik een manicure borstel om het overtollige poeder te verwijderen.
 7. Daarna een laatste laag BO Dip Tacky Base aan en laat even 30 seconden drogen!
 8. Nu een a twee lagen van de BO Dip Activator aanbrengen, om zo de Tacky Base uit te harden. (evt. oneffenheden met een polijstblok verwijderen, alvorens je gaat lakken).
 9. Tot slot afwerken met de BO Dip Fast Dry Top Coat voor een glanzende finish.

Masseer de nagelriemen met de nagelriemolie voor een goede verzorging, nadat de toplaag droog is.

(Natuurlijk kan je ook een kleur gel of gellak aanbrengen, maar vooraf is dan een laag base-gellak Double Cover als hechtbasis voor de kleur gel / gellak nodig. Achteraf verzegelen met Quick finish topgellak of topgel Shining.)

LET OP!
De BO Dip Tacky Base is een lijmproduct waardoor het dopje aan het flesje vast kan komen te zitten! Zorg ervoor dat er geen product aan de buitenkant van de hals van het flesje komt. Als je dit wilt voorkomen, maak je voor je het flesje gaat sluiten de hals van het flesje goed schoon enΒ  smeer deze in met nagelriemolie.

Verwijderen

Optie 1: Verwijder de glanslaag met een halfmoon vijl 100/180. Breng op een nageltissue voldoende Nageloplosser aan op de Dippn’ kleur, vermijd hierbij huidcontact! Wacht nu nog ongeveer 5 minuten. Verwijder het vrijgekomen product met een gelspatel of houten manicure stokje. Herhaal dit tot het product volledig is verwijderd.

Optie 2: Verwijder de glanslaag met een halfmoon vijl 100/180. Neem een Remover wrap met aceton en vouw deze om de vinger. Laat het 15 minuten weken. Verwijder het vrijgekomen product met een gelspatel of houten manicure stokje. Herhaal dit tot het product volledig is verwijderd.

Andere suggesties…