Chroom poeder, multi-holographix

Chroom poeder multi-holographix voor een spiegelend nail-art.

Chroom poeder, multi-holographix

 4,95

Out of stock

 4,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 7.7624

Beschrijving

Chroom poeder multi-holographix. Trendy chroompoeder met metallic effect.

De chroom poeder pigmenten zijn de fijnste en duurste pigmenten op cosmetische gebied die er verkrijgbaar zijn. Door deze speciale samenstelling is de uitstraling oogverblindend! Het beste resultaat wordt verkregen door zo weinig mogelijk van de pigmenten te gebruiken. Less is more! Voor een optimaal spiegeleffect adviseren wij een zwarte of donkere kleur gel of gellak als basis. Afhankelijk van welke achtergrondkleur je gebruikt, verandert het effect ook met hetzelfde poeder.
Inhoud: 0,5gr in een 3ml potje

Je kan de chroom poeder multi-holographix  op twee verschillende manieren verwerken.

Gebruiksaanwijzing voor glitter effect:

  1. Allereerst op een voorbereide nagel een base- of builder gel/gellak aanbrengen – uitharden. Dan een kleur gel of gellak aanbrengen en deze onder de lamp uitharden.
  2. Nu in de plaklaag van de gel of gellak met een fijn sponsje / applicator de chroom poeder goed inwrijven tot het gewenste effect verkregen is.
  3. Daarna afsluiten en verzegelen (goed de penseel over de vrij rand trekken) met LED/UV Quick Finish topgel (uitharden: UV 120 sec., LED 60 sec.)

Gebruiksaanwijzing voor spiegel effect:

  1. Allereerst op een voorbereide nagel een base- of builder gel/gellak aanbrengen – uitharden. Dan een donkere kleur gel of gellak (beste kleur: zwart) aanbrengen en deze onder de lamp uitharden.
  2. Daarna de LED/UV Quick Finish topgel ( topgel zonder kleeflaag ) aanbrengen en uitharden (UV 120 sec., LED 60 sec.).
  3. Nu op de nog warme nagel met een fijn sponsje / applicator de chroom poeder goed inwrijven tot het gewenste effect verkregen is. (De nagel mag niet afkoelen, dus we raden aan om elke nagel apart te doen).
  4. Afsluiten en verzegelen (goed de penseel over de vrij rand trekken) met LED/UV Quick Finish topgel (uitharden: UV 120 sec., LED 60 sec.)