Chroom poeder pen, aurora

Chroom Poeder pen aurora voor een prachtige nailart.

Chroom poeder pen, aurora

 7,95

Out of stock

 7,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: BJ175

Beschrijving

Chroom poeder pen aurora. Trendy chroompoeder met metallic effect in vorm van een pen.

De mirror chroom poeder pigmenten zijn de fijnste en duurste pigmenten op cosmetische gebied die er verkrijgbaar zijn. Door deze speciale samenstelling is de uitstraling oogverblindend! Het beste resultaat wordt verkregen door zo weinig mogelijk van de pigmenten te gebruiken. Less is more! Deze verpakking is goed voor ca. 30 tot 40 sets. Door de pen te openen zit het pigment gelijk op het kussentje en je kan de mirror chrom poeder gemakkelijk, zuinig en zonder geknoei opbrengen. Voor een optimaal spiegeleffect adviseren wij een zwarte of donkere kleur gel of gellak als basis. Afhankelijk van welke achtergrondkleur je gebruikt, verandert het effect ook met hetzelfde poeder.

Gebruiksaanwijzing:

  1. Allereerst op een voorbereide nagel met een base- of builder gel / gellak een donkere kleur gel of gellak (beste kleur: zwart) aanbrengen en deze onder de lamp uitharden.
  2. Daarna de LED/UV Quick Finish topgel ( topgel zonder kleeflaag ) aanbrengen en uitharden (UV 120 sec., LED 60 sec.).
  3. Nu op de nog warme nagel met deze chroom poeder pen aurora en het fijne sponsje de chroom pigment poeder goed inwrijven tot het gewenste effect verkregen is. (De nagel mag niet afkoelen, dus we raden aan om elke nagel apart te doen).
  4. Afsluiten en verzegelen (goed de penseel over de vrij rand trekken) met LED/UV Quick Finish topgel (uitharden: UV 120 sec., LED 60 sec.)