Chunky Glitter 32

Nail art chunky glitter 32 in de kleur aqua.

Chunky Glitter 32

 1,95

Out of stock

 1,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: wink-32

Beschrijving

Maak geweldige nail art nagels met deze mooie Chunky Glitter 32. Deze iets grovere nail art glitter bestaat uit verschillend grote glitterstukjes met prachtige glanzende reflecties. Hiermee kan je de mooiste creaties maken. Chunky Glitter 32 is een glitter mix voor nailart, maar dan net even iets anders. Afhankelijk van de basiskleur veranderen ook de licht effecten. Te gebruiken voor gel, gellak, acryl, poly acryl of op de natuurlijke nagel. Het beste is ze als losse stukjes in een laag topgel / top gellak te verwerken. Daarna uitharden en weer goed afsluiten met de Quick Finish top gellak. Tip: creëer een 3D ontwerp door 2 a 3 laagjes topgel met glitters aan te brengen.

Deze chunky glitters zijn beschikbaar in verschillende kleuren en glimmen fantastisch. Ook kan je deze verschillende kleuren mengen voor  nog meer schitterende effecten.

Nagels met steentjes, nagels met glitters en nagels met ….. Bij Nail art is niets te gek! Nagelkunst oftewel nail art, wie houdt daar nu niet van? Hou jij ervan om je eigen nagels – of die van iemand anders – in een waar kunstwerk te veranderen met nagellak art? Dan blijf je de grenzen opzoeken van wat er mogelijk is. Easy Nails bied een groot assortiment van flitters of flakes, pailletten of pearls en veel, veel meer.

Let op: deze foto alleen als referentie gebruiken, de kleuren kunnen verschillen door de instellingen op diverse monitors of apparaten.