Diamond Dream Glittergel set

Sale

Diamond Dream Glittergel set

Diamond Dream set bestaat uit 2 glitter gels en een gratis glitter decoratie.

Diamond Dream Glittergel set

 7,90

Out of stock

 7,90

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: Glit-diam.

Beschrijving

Diamond Dream Glittergel set met GRATIS glitterpailletten bubble gum.

Deze LED/UV glitter gels, 2 moderne kleuren, laten je nagels extra schitteren.  Maak je look compleet met een van deze trendy glittergels. Door de flexibele samenstelling is de verwerking heel gemakkelijk. Het aanbrengen van permanente naildesign gaat hiermee eenvoudig. Altijd aanbrengen op een allround-, fiberglas- of bouwgel. Graag verzegelen met een topgel Shining of topgellak Quick Finish. Voor gebruik goed doormengen met een gelspatel.

De Diamond Dream Glittergel set bestaat uit de kleuren Diamond Dream pink & red.  Je ontvangt de glitterpailletten bubble gum GRATIS erbij.

Uitharding: LED-90-Sec-48W        UV-120-Sec-36W
Viscositeit: middel
Inhoud: 2 x 5 ml  + 1 glitterpailletten gratis

Let op: deze foto is alleen als referentie te gebruiken, de kleuren kunnen verschillen door de instellingen op diverse monitors of apparaten.

Bij Easy Nails vind je de grootste collectie aan kleur en glitter gels in de Benelux. Met meer dan 200 kleuren aan colour, glitter, metallic of magneet gels worden jouw nagels gegarandeerd een absolute blikvanger. De colour gel heeft intense kleuren en een flexibele samenstelling, die een gemakkelijke verwerking mogelijk maakt. Ook ideaal bij nailart. Graag voor gebruik goed omroeren. Voor de glans afsluiten met een glans gel of de LED/UV Quick Finish topgellak. Ze harden uit onder een  uv-lamp of led-lamp. De glitter gels van Easy Nails zijn al laag geprijsd, maar met de diverse kleuren sets heb je nog meer voordeel. Easy colours dus!