Dippoeder 016, going dutch

Dippoeder 016 going dutch is een gekleurde acryl poeder.ge

Dippoeder 016, going dutch

 12,95

Out of stock

 12,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: D-016

Beschrijving

Dippoeder 016 going dutch. Creëer de perfecte acryl nagels op de meest eenvoudige manier! Geef je klant een alternatief voor de traditionele acryl en gel met dezelfde natuurlijke look en kwaliteit. Gebruik de Dippn’ poeders in combinatie met de Sticky Base en de Dip Activator voor prachtige nagels in een paar eenvoudige stappen!

Kenmerken & Voordelen

– Poeders zijn ook te gebruiken met Acryl vloeistof
– Perfecte manicure
– Snel en makkelijk in gebruik
– Beschadigt niet de natuurlijke nagel
– Een primer is niet nodig
– Geen verkleuring
– Makkelijk te verwijderen met aceton in 15 minuten
– Beschikbaar in vele kleuren!
– Inhoud: 25g

Handleiding

  1. Matteer de natuurlijke nagel met een polijstblok of fijne kant van een vijl zodat de nagelplaat niet meer glanst
  2. Gebruik de Nail-cleaner om de natuurlijke nagel te ontvetten.
  3. Breng Dippn’ NP Sticky Base in een dunne laag aan op de gehele nagelplaat. Let op: blijf een paar millimeter uit de buurt van de nagelriem en de zijwallen.
  4. Dip de nagel voorzichtig in het potje om de dippoeder 016 going dutch op de gehele nagel te verdelen. Laat de poeder minimaal 15 seconden absorberen. Tik tegen de vinger of gebruik een manicure borstel om het overtollige poeder te verwijderen.
  5. Plaats nu een tweede laag Sticky Base aan over de eerste dip laag zonder de nagelriemen aan te raken.
  6. Eveneens de tweede laag Dippoeder aanbrengen op de gehele nagel, door middel van het dippen in het potje. Laat de poeder 15 seconden absorberen. Tik tegen de vinger of gebruik een manicure borstel om het overtollige poeder te verwijderen.
  7. Daarna een laatste laag Sticky Base aan en laat deze even drogen!
  8. Nu twee lagen van de Dippn’ Activator aanbrengen en laat deze drogen (evt. oneffenheden met een polijstblok verwijderen alvorens je gaat lakken)

Tot slot heb je volgende opties om de laatste laag aan te brengen: Fast Air Dry Top Coat voor een glanzende finish of de Air Dry Top Coat Matt voor een matte look.

Masseer de nagelriemen met de nagelriemolie voor een goede verzorging, nadat de toplaag droog is.

(Natuurlijk kan je ook een kleur gel of gellak aanbrengen, maar vooraf is dan een laag base-gellak Double Cover als hechtbasis voor de kleur gel / gellak nodig. Achteraf verzegelen met Quick finish No Wipe topgellak.)

LET OP!
De Sticky Base is een lijmproduct waardoor het dopje aan het flesje vast kan komen te zitten! Zorg ervoor dat er geen product aan de buitenkant van de hals van het flesje komt. Als je dit wilt voorkomen, maak je voor je het flesje gaat sluiten de hals van het flesje goed schoon en  smeer deze in met nagelriemolie.

Verwijderen

Optie 1: Verwijder de glanslaag met een halfmoon vijl 100/180. Breng op een nageltissue voldoende Nageloplosser aan op de Dippn’ kleur, vermijd hierbij huidcontact! Wacht nu nog ongeveer 5 minuten. Verwijder het vrijgekomen product met een gelspatel of houten manicure stokje. Herhaal dit tot het product volledig is verwijderd.

Optie 2: Verwijder de glanslaag met een halfmoon vijl 100/180. Neem een Remover wrap met aceton en vouw deze om de vinger. Laat het 15 minuten weken. Verwijder het vrijgekomen product met een gelspatel of houten manicure stokje. Herhaal dit tot het product volledig is verwijderd.