Gellak Starterset met uv-lamp

Sale

Gellak Starterset met uv-lamp

Gellak Starterset met uv-lamp

 47,09  39,95

Uitverkocht

 47,09  39,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 1076-1

Beschrijving

Mooi gelakte nagels zoals uit een nagelstudio ? Dat kan je nu ook zelf met het gellak starterset met uv-lamp van Easy Nails.

LED/UV-gellak starterset incl. UV-lamp Easy voor gellak / gelpolish. Geschikt voor natuurlijke nagels en nagelmodellagen.

Inhoud:
1x UV-lamp Easy, kleur wit,  120 sec. Timer, continue werking, volledig gespiegeld, incl. 4×9 Watt buizen.
3x LED/UV Gellak Nail Polish, 3x 6ml,  trendy kleuren naar eigen keuze uit ons assortiment. (graag bij de bestelling – onder opmerkingen – de nummer van de LED/UV Gellak Nail Polish kleur, 6ml, doorgeven. (Thermo gellak & Glitter gellak zijn uitgesloten). Indien de kleur niet voorradig zou zijn, zullen wij een vervangende kleur meeleveren).

1x LED/UV Gellak Base & Top Double Cover, 6ml
1x Nail Cleaner 100 ml
1x Primer met penseel, 5 ml ( hechtmiddel voor de gellak)
1x nagelvijl recht

Stap voor stap instructies:

Vijl de natuurlijke nagel in de gewenste vorm.
Maak de oppervlakte van de nagel mat, door voorzichtig lichtjes en gelijkmatig met de fijne kant van de nagelvijl te vijlen.
Reinig en ontvet de nagel grondig met de Nail Cleaner (gebruik daarvoor iets van de nail cleaner op een nagel tissue).
Breng alleen op de natuurlijke nagel met de bijbehorende penseel de primer aan. Wacht tot deze ingetrokken is.

Breng een dun laagje Base & Top Gellak Double Cover aan en hard deze 2 minuten uit in de UV-lamp. (De zweet-/kleeflaag niet verwijderen). Indien gewenst voor extra stevigheid, voorgang herhalen. (De zweet-/kleeflaag niet verwijderen).

Breng nu de eerste laag van de LED/UV Gellak/gelpolish kleur aan. Tip:  Graag van daarvoor goed doorschudden en de kleur dun opbrengen. In de uv-lamp 2 minuten laten uitharden. (De zweet-/kleeflaag niet verwijderen). Voor optimale dekking, voorgang herhalen. (De zweet-/kleeflaag niet verwijderen).

Breng nu als afsluiting en voor de glans nog een dun laagje Base & Top Gellak Double Cover aan en droog 2 minuten uit in de UV-lamp. De zweet-/kleeflaag wordt nu verwijderd met de nail-cleaner.

Resultaat:  Prachtig gelakte nagels, die jezelf heel gemakkelijk gemaakt hebt en waar je 14 dagen van kan genieten.