Sale

Gellak Starterset Special, LED-lamp

Gellak starterset special met led-lamp.

Gellak Starterset Special, LED-lamp

 44,95

Out of stock

 44,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 1076-spec

Beschrijving

Gellak Starterset Special LED-lamp

Mooi gelakte nagels zoals uit een nagelstudio ? Dat kan je nu ook zelf met het Gellak Starterset met led-lamp van Easy Nails.

Gellak Starterset Special met LED-lamp, 48watt, voor gellak / gelpolish. Geschikt voor natuurlijke nagels en nagelmodellagen.

Inhoud:

 • Led-lamp, met 30 leds (max.48 watt) , met timer ( 5, 30 of 60 seconden)
 • 2 x LED/UV Gellak Nail Polish, 2x 6ml,  kleur nr. 099 bloody red, 165 sparkling green.
 • LED/UV Gellak Base & Top Double Cover, 6g
 • Nail Cleaner 100 ml
 • Primer met penseel, 5 ml ( hechtmiddel voor de gellak)
 • Nagelvijl recht 100/180
 • Polijstblok wit
 • Nageltissues 20 stuks
 • Manicure stokjes hout 5 stuks
 • Nailart glitterpailletten in rood & groen

Stap voor stap instructies:

 1. Vijl de natuurlijke nagel in de gewenste vorm.
 2. Maak de oppervlakte van de nagel mat, door voorzichtig lichtjes en gelijkmatig met de fijne kant van de nagelvijl of de polijstblok te vijlen.
 3. Met het gebruik van het houten manicure stokje voorzichtig de nagelriemen naar achteren duwen.
 4. Reinig en ontvet de nagel grondig met de Nail Cleaner (gebruik daarvoor iets van de nail cleaner op een nagel tissue).
 5. Breng alleen op de natuurlijke nagel met de bijbehorende penseel de primer aan. Wacht tot deze ingetrokken is.
 6. Breng een dun laagje Base & Top Gellak Double Cover aan en hard deze 90 seconden uit in de LED-lamp. (De zweet-/kleeflaag niet verwijderen). Indien gewenst voor extra stevigheid, voorgang herhalen. (De zweet-/kleeflaag niet verwijderen).
 7. Breng nu de eerste laag van de kleur LED/UV Gellak/gelpolish. Tip:  Graag van daarvoor goed doorschudden en de kleur dun opbrengen. In de led-lamp 90 seconden laten uitharden. (De zweet-/kleeflaag niet verwijderen). Voor optimale dekking, voorgang herhalen. (De zweet-/kleeflaag niet verwijderen).
 8. Breng nu als afsluiting en voor de glans nog een dun laagje Base & Top Gellak Double Cover aan en droog 90 seconden uit in de LED-lamp. De zweet-/kleeflaag wordt nu verwijderd met de nail-cleaner.

Resultaat:  Prachtig gelakte nagels, die jezelf heel gemakkelijk gemaakt hebt en waar je minimaal 14 dagen van kan genieten.

Let op: deze foto alleen als referentie gebruiken, de kleuren kunnen verschillen door de instellingen op diverse monitors of apparaten.

De LED-Lamp 48W  heeft een handige opening en is compact van formaat. Ze heeft een uniek design en is heel gebruikersvriendelijk. Door de speciale dubbele led-techniek wordt het licht gelijkmatig verdeeld zodat alles perfect uithard. Je kunt gemakkelijk de hele hand uitharden zonder de duimen apart te nemen. Ook geschikt voor de voeten. Door de USB-aansluiting kan je ze overal meenemen. Je maakt een verbinding met een adapter of computer.