Keramiek Bit, kegel-grof, groen

Keramiek Bit kegel-grof, groen , voor het afvijlen van gel, gellak, polygel en acryl.

Keramiek Bit, kegel-grof, groen

 7,50

Out of stock

 7,50

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 1.810

Beschrijving

Keramiek Bit, kegel-grof, groen

Dit keramische bitje is een kegelvormig grof bitje voor de subtiele werkzaamheden bij het verwijderen van gel, gellak, polygel en acryl. Ideaal voor het snelle en veilige afvijlen. Ook oneffenheden bij een nagelmodellage kunnen hiermee gemakkelijk verbetert worden. Door de universele diameter past deze bitje perfect bij al onze frezen en de meest andere frezen met een “twist and lock” handstuk . De Keramiek Bit kegel-grof, groen, is zijn duurzaam in gebruik. Daarnaast hebben deze keramische bits geen hittevorming en zijn ze gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren.

– snelle en zachte verwijdering van gel-, acryl- en UV-nagellak
– gel- en acrylresten worden gemakkelijk verwijderd
– veroorzaakt geen warmte ontwikkeling
– gemakkelijk te reinigen en te ontsmetten
– ideaal voor nageldesign, manicure en pedicure

Tip: niet gebruiken wanneer er schade aan de nagels is en nagelziekten aanwezig zijn

De nagelfrees – een elektrische vijl – is een basis apparatuur voor iedere nagelstyliste. Maar ook voor de hobbyist kan een nagelfrees heel efficiënt zijn.  Ze is geschikt voor manicure- of pedicure behandelingen. Het is een multifunctioneel, handig apparaat, waarmee je ten eerste je nagels de gewenste vorm geeft. Ten tweede de nagelplaat perfect voorbereidt voor de volgende styling. En verder je de nagelriemen perfect verwijdert voor een gecombineerde manicure / pedicure. Dit gebeurt eenvoudig en snel. Met de Twist-Lock-kop kun je de nagelfreesbitjes in één beweging verwisselen, zonder dat je ongemakkelijke sleutels hoeft te gebruiken. Easy dus.

Van groot belang voor iedere nagelstyliste is het snellere en probleemloze werken met een professionele nagelfrees.  Voordelige nagelfrezen koop je bij Easy Nails.

Andere suggesties…