Kleurendisplay, Bloemenring 120 kleuren

Kleurendisplay Bloemenring voor 120 kleuren ideaal voor het presenteren van nagelkleuren.

Kleurendisplay, Bloemenring 120 kleuren

 4,95

Out of stock

 4,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 1275

Beschrijving

Deze Kleurendisplay, Bloemenring 120 kleuren bestaat uit 10 houders met in totaal 120 nageltips. Ieder houder biedt plaats voor 12 nageltips. Een mooie display voor gellakken, nagellakken, kleur gels en natuurlijk nageldecoraties. Handig met een ring. Oogt heel schattig en decoratief omdat de tips in een bloemvorm aangebracht zijn. De kleur is natural.

Vind je nagel versieren ook zo leuk? Wil je iedereen jouw nail art of nagelkleurtjes in één oogopslag laten zien?  Dan is deze nageldisplay ideaal om jouw prachtige nagels te presenteren. De kleurendisplay Bloemenring is stevig en van goede kwaliteit. Een absolute Must Have voor ieder nagelsalon. Maar ook voor de particulier is deze handige helper oneindig te gebruiken. Hier kan je gemakkelijk het aanbrengen van nail art oefenen. Bescherm jouw creatie altijd met de topgellak Quick Finish met extra glans.

Tip: wij adviseren om de nageltips mat te vijlen voor het aanbrengen van gel of gellak

Let op: de kleurendisplay bloemenring 120 kleuren is alleen een nageldisplay voor het presenteren. Breng de nagels niet aan!

Displays, handige en gebruiksvriendelijke nagelkoffers, gel en acryl penselen en nail art penselen bieden wij aan om je te helpen bij het creëren van je eigen nagel werkplek of studio, thuis of voor de zaak.