Sale

LED/UV Gel set, 4x15ml

LED/UV Gel set 4x15ml

LED/UV Gel set, 4x15ml

 24,95

Out of stock

 24,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 3999-15

Beschrijving

LED/UV Gel set 4x15ml

Wil je een keer onze LED/UV gels uitproberen, dan is dit voordelig setje iets voor jou!

Inhoud:
1. Base-bonder gel, clear, 15ml
2. Bouw-builder gel, pink mask, 15ml
3. French gel, white, 15ml
$. Topgel shining, clear, 15ml

Base-Bonder gel:
Deze base bonder Gel is te gebruiken als basislaag en onmisbaar voor de nagelopbouw. De dunne gel verdeeld zichzelf mooi glad en geeft een zeer goede hechting aan zowel de natuurlijke nagel als de nageltip. Ideaal als ondergrond voor alle opbouwgels en de French gel laag.  Bonder gel wordt dun op de voorbereide nagel aangebracht en dan uitgehard. De oplossing voor mensen met hechtingsproblemen. Voor optimale houdbarheid vooraf altijd de primer met penseel op de natuurlijke nagel aanbrengen.

Bouw-Builder gel:
Deze middel dikke bouwgel ( 1-phase-gel) ook builder gel genoemd is voor de nagelopbouw. Ideaal voor klanten die hun kunstnagels sterk belasten. De nieuwste inhoudsstoffen zorgen voor een gemakkelijke en snelle verwerking en geven de nagel een natuurlijk uitzien. Op de goed voorbereide nagel aanbrengen en uitharden. Indien gewenst voorgang herhalen. Voor optimale houdbarheid vooraf altijd de primer met penseel op de natuurlijke nagel aanbrengen. Bij klanten met hechtingsproblemen kan vooraf onze Base-Bonder Gel aangebracht worden. Geen branderig gevoel op de nagel. Ook goed voor mensen met allergieën. Kan op de natuurlijke nagel als ook in combinatie met tips of sjablonen verwerkt worden. Speciaal voor de UV/LED lampen alsook voor een gewone UV Lamp of LED Lamp voor en snelle en mooie uitharding.

French Gel wit:
Deze middel viscose witte gel maakt, door zijn bijzonder op elkaar afgestemde inhoudsstoffen, een eenvoudig, snel en precies werken mogelijk. Eenvoudig aan te brengen met een gel penseel over de hele nagel, French Manicure of voor de Baby Boomer effect. Natuurlijk ook te gebruiken in combinatie met onze bouw-builder gel, onze allround-gel of onze fiberglas gels. Zorgt voor een elegante en zeer stijlvolle uitstraling. Bij klanten met hechtingsproblemen kan vooraf onze base-bonder Gel aangebracht worden. Geen branderig gevoel op de nagel. Vooraf altijd een primer aanbrengen op de natuurlijke nagel. Met een gelspatel voor gebruik goed omroeren. Voor de glans afsluiten met een glans gel shining of LED/UV Quick Finish topgel.

Topgel, Finish Gel, Shining:
Deze hoogglanzende Top gel, Finish Gel, Shining kenmerkt zich door zijn dunne samenstelling. De finishing touch van iedere nagelmodelage of nailart. Het is makkelijk aan te brengen en geeft de perfecte hoogglans afwerking. Geen branderig gevoel tijdens het uitharden. Na het uitharden de kleeflaag / plaklaag grondig met de Nail-cleaner verwijderen. Deze hoogwaardige Finish gel werkt optimaal in combinatie met de led- en uv-lampen uit ons assortiment. Shining / glans gel in bewezen studiokwaliteit voor professioneel nageldesign.

Alle gels harden uit onder een UV/LED lamp alsook onder een gewone UV Lamp of LED Lamp.

Uitharding: LED 90 sec./48W       UV 120 sec./36W
Viscositeit: dun + middel dik
Inhoud: 4 x 15 ml