Sale

LED/UV Lamp, 180W, wit

LED/UV-lamp 180W wit voor het uitharden van gel, gellak of polyacryl gel.

LED/UV Lamp, 180W, wit

 49,95

Out of stock

 49,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: LED/UV-X7-180

Beschrijving

LED/UV Lamp 180W wit

Innovatieve, spaarlamp met 57 gelijkmatig verdeelde LED’s en een megavermogen – een van de grootste 180W op de markt! Je bent altijd zeker van een perfect uitgehard product, ook op je duimen! Gelijkmatige, maar vooral perfecte uitharding.

De lamp zorgt voor het comfortabel inbrengen van de hele hand. Evenals voor gemakkelijke uitharding tijdens de pedicurebehandeling. Dankzij het verwijderbare onderste deel en de praktische draagbeugel. Ultra snelle uitharding zelfs in 10 seconden! Kan allerlei soorten hybride nagellak, buildergels, tops, acrylgel en gels uitharden, met zowel UV- als LED-fotoinitiatoren.
De LED/UV Lamp wit 180W is een luxe lamp, met een modern design, waar iedere nagelstylist met trots gaat werken. De combinatie van een perfecte uitstraling met een opmerkelijke functionaliteit.

Eigenschappen:

 1. Ultra snelle uitharding zelfs in 10 seconden! Kan allerlei soorten hybride nagellak, buildergels, tops, acrylgel en gels uitharden, met zowel UV- als LED-fotoinitiatoren.
 2. Deze megasterke lamp combineert werk in twee golfbereiken – 365nm en 405nm.
 3. U kunt er zeker van zijn dat de lamp u nooit in de steek zal laten, dankzij 57 gelijkmatig verdeelde LED’s – geen ‘dode zones’ van uitharding = meer vrijheid!
 4. Het wordt wit licht uitgestraald, onschadelijk voor je ogen en lichaam.
 5. Speciale infrarood bewegingssensor.
 6. De lamp is voorzien van een bijzondere bewegingssensor met een tijdgeheugenfunctie. Onthoudt de laatste ingestelde tijd! De slimme sensorfunctie werkt in de standen 10s, 30s, 60s en 99s. Deze functie verbetert het comfort van het gebruik van de lamp voor zowel de nagelstylist als de klant aanzienlijk en beïnvloedt de werksnelheid.
 7. Lage warmtemodus is een modus waarin het lampvermogen aanvankelijk wordt verminderd en geleidelijk toeneemt gedurende 99 seconden. Deze modus wordt aanbevolen bij het werken met zeer gevoelige nagels (als de klant ongemak meldt in verband met een onaangenaam branderig gevoel) voor het werken met bouwgels, covertypes of andere producten die een lange uithardingstijd vereisen.
 8. De lamp is voorzien van een uitneembare bodem voor het comfort van je werk. Een lichte en compacte lamp die je overal mee naartoe kunt nemen voor een manicure of pedicure behandeling! Open lampontwerp voor gemakkelijke en comfortabele voetstyling.
 9. Eenvoudige bediening. Haal de LED-lamp uit de verpakking, steek de stroomadapter in het stopcontact en klaar!

Technische data:

 • Vermogen: 180 Watt
 • Aantal LED’s: 57
 • Golflengte: 365nm en 405nm
 • Vier ingebouwde timers: 10s, 30s, 60s, 99s (lage warmtemodus)