Sale

LED/UV Lamp, 220W, wit

LED/UV lamp 220 watt voor het uitharden van gel, gellak en polygel.

LED/UV Lamp, 220W, wit

 49,95

Out of stock

 49,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: LED/UV-X6-220

Beschrijving

LED/UV Lamp 220W wit

Maak kennis met het handige designerapparaat dat je nooit in de steek zal laten. Dit is de SUN X6 Max-lamp met een enorm vermogen van 220 W en 45 LED’s die in twee golflengtebereiken werken om een uitstekende uitharding van hybride vernissen, gels en acrylgel te garanderen.

De combinatie van perfecte optiek en uitzonderlijke functionaliteit zijn de twee belangrijkste kenmerken van de X6 Ergonomische, gestroomlijnde vorm, hoge boog van de lamp en het handvat, waardoor het gemakkelijk te vervoeren is, verbergt een enorm vermogen – tot 220 W. 45 energiebesparende LED’s zijn zo gerangschikt dat de nagelstyling altijd perfect aan elke kant perfect is uitgehard. Met de LED/UV-lamp 220W wit kunt u er zeker van zijn dat u een perfect uitgehard product krijgt, zelfs op problematische duimen!

Bovendien is de lamp uitgerust met een interessante en praktische toevoeging – een uitsparing / een telefoonstandaard – de klant kan tijdens de procedure comfortabel haar favoriete serie bekijken!

Eigenschappen:

De lamp straalt wit licht uit dat het zicht en de huid niet beïnvloedt.
Het heeft een bewegingssensor die de lamp automatisch start wanneer je je hand erin steekt.
De lamp heeft een ingebouwde timer met een handig LCD-scherm dat werkt in vier uithardingsmodi: 10, 30, 60, 99 seconden.
Lage hitte 99 s. modus beschermt tegen het roosteren van dekkende gels, dankzij een geleidelijke toename van de prestaties.

De lamp is uitgerust met een verwijderbare voet, die een probleemloze pedicure vergemakkelijkt. Compact en lichtgewicht. Het heeft een handvat dat het envoudig en probleemloos maakt om te transporteren. De bediening is heel gemakkelijk.

De dubbele UV / LED-technologie waarin de lamp werkt, is een combinatie van werk in twee golflengten – 365 nm en 405 nm. Bovendien maakt een groot aantal LED’s in het aantal van maximaal 45 het apparaat krachtig, snel en ontworpen voor het uitharden van elk type gel, gellak of polygel.

Technische specificaties:

Maximaal vermogen: 220 W
Aantal LED’s: 45
Voeding: 24V 0.8A
Ingangsspanning: 100-240V
Uitgangsspanning: 24V
UV-golflengte: 365 + 405nm

Afmetingen:
Lengte:  ca. 20cm
Breedte: ca.23cm
Hoogte: ca.  9cm