LED/UV Quick Finish Top Gel, Natural Cover

LED/UV Quick Finish Top Gel, Natural Cover

 6,95

Out of stock

 6,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: C-02

Beschrijving

LED/UV Quick Finish Top Gel, gelpolish, gellak is een glanzende doorschijnende gel topcoat van topkwaliteit met camouflage effect!

Met de LED/UV Quick Finish Top Gel, gelpolish, gellak heb je een ultradun hoogglans gel van zeer hoge kwaliteit dat ervoor zorgt dat elke nagelmodellering straalt. Dank de speciale penseel kan deze topgel zo gemakkelijk aangebracht worden als een conventionele nagellak. Het is voor alle kunstnagels te gebruiken en bied optimale glans, een elastische film die niet breekt en nog extra stevigheid (krasbestendig). De Quick Finish is ook perfect voor de natuurlijke nagel en kan ook voor de populaire babyboom effect gebruikt worden. Deze top gellakย  / gelpolish Natural Cover zonder kleeflaag camoufleert oneffenheden en geeft kleur en glans tegelijk.

Geen vergeling. Bij de uitharding ontstaat geen branderig gevoel.ย  Deze LED/UV Quick Finish Top Gel, gelpolish, gellak vormt geen kleeflaag, die achteraf verwijderd moet worden. De top coat is bedoeld als laatste laag over een gel, gellak, poly acryl gel of acryl nagel aan te brengen. Indien gewenst en om te kleur te versterken kunnen ook 2 lagen achter elkaar aangebracht worden. Praktisch flesje met penseel voor het gemakkelijke aanbrengen op de nagel. Hardt uit onder UV-licht (120 sec.) en UV/LED-licht (60 sec.). Inhoud: 5ml