Mermaid Gel, koralle-pink

Mermaid gel koralle-pink is een trendy gel met mermaid effect.

Mermaid Gel, koralle-pink

 5,25

Out of stock

 5,25

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 81005

Beschrijving

Mermaid Gel koralle-pink is een kleurgel met een speciale mermaid glans/glitter effect. Deze gel heeft een zeer romige, hoog dekkende, medium viscositeit. Evenzo heeft deze LED/UV kleurgel een zelf glad trekkende consistentie. Gebruiksvriendelijke colour gel in beproefde studiokwaliteit. Breng de Mermaid gel koralle-pink dun aan op een van onze allround-gelen of bouwgelen. Gebruik daarvoor een gel penseel of voor nailart de Marbilizing Tool.

Uithardingstijd: 2 minuten in het UV-lamp en minimaal 1 minuut in het UV-LED-combinatie-apparaat (48W).  Graag voor gebruik goed omroeren. Zo kunnen zich alle kleur- en glitterpigmenten beter verdelen. Sluit af voor extra glans met een laag Quick Finish topgellak of de topgel shining. Inhoud: 5 ml

  • kleurgel met mermaid glans/glitter effect
  • geschikt voor  Full Cover, French Manicure en Nail art
  • zelf glad trekkende consistentie
  • sterke kleurverzadiging
  • hardt uit onder UV – en UV/LED combinatie lampen (48W)

Bij Easy Nails vindt je de grootste collectie aan kleur gels in de Benelux. Met meer dan 200 kleuren aan colour, glitter, metallic of magneet gels worden jouw nagels garandeert een absolute blikvanger. De colour gel heeft intense kleuren en een flexibele samenstelling, die een gemakkelijke verwerking mogelijk maakt. Ook ideaal bij nailart. Graag voor gebruik goed omroeren. Voor de glans afsluiten met een glans gel of de LED/UV Quick Finish topgellak. Ze harden uit onder een  uv-lamp of dual uv-led-lamp. De colour gels van Easy Nails zijn al laag geprijsd, maar met de diverse kleuren sets heb je nog meer voordeel. Easy colours dus!

Let op: deze foto alleen als referentie gebruiken, de kleuren kunnen verschillen door de instellingen op diverse monitors of apparaten.