Sale

Mineral Powder Set Colour Gel, 5delig

Mineral Powder Colour Gel set met 5 trendy gelkleuren.

Mineral Powder Set Colour Gel, 5delig

 25,00

Out of stock

 25,00

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 71799

Beschrijving

Deze LED/UV colour gels in moderne kleuren  laten je nagels extra schitteren.  Maak je look compleet met een van deze trendy kleurgels uit het Mineral Powder set Colour Gel met 5 kleuren. Door de flexibele samenstelling is de verwerking heel gemakkelijk. Het aanbrengen van permanente naildesign gaat hiermee eenvoudig. Altijd aanbrengen op een allround-, fiberglas- of bouwgel. Graag verzegelen met een topgel Shining of topgellak Quick Finish. Voor gebruik goed doormengen met een gelspatel.

Uitharding: LED/UV 90sec (48W)        UV 120sec  (36W)
Viscositeit: middel
Inhoud: 5 x 5 ml

Mineral Powder Set Colour Gel 5delig met de trendy kleuren: Cameo, Hoeney Beige, Natural Ivory, Sun Beige & Vanilla

Let op: deze foto is alleen als referentie te gebruiken, de kleuren kunnen verschillen door de instellingen op diverse monitors of apparaten.

Bij Easy Nails vind je de grootste collectie aan kleur gels in de Benelux. Met meer dan 200 kleuren aan colour, glitter, metallic of magneet gels worden jouw nagels gegarandeerd een absolute blikvanger. De colour gel heeft intense kleuren en een flexibele samenstelling, die een gemakkelijke verwerking mogelijk maakt. Ook ideaal bij nailart. Graag voor gebruik goed omroeren. Voor de glans afsluiten met een glans gel of de LED/UV Quick Finish topgellak. Ze harden uit onder een  uv-lamp of led-lamp. De colour gels van Easy Nails zijn al laag geprijsd, maar met de diverse kleuren sets heb je nog meer voordeel. Easy colours dus!