Nagel Stamping Set, 3-delig

Stamping set 3delig voor leuke nageldecoratie.

Nagel Stamping Set, 3-delig

 4,95

Out of stock

 4,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 2000-2

Beschrijving

Nagel stamping set bestaat uit 3 producten voor stamping van de nagels. Een Nagel stamping set om direct aan de slag te kunnen!

Inhoud van nagel stamping set:

  • nagel stampingĀ kussen
  • Ā nagel stampingĀ schraper
  • nagel stempelplaat – sjabloneĀ (afbeelding is een voorbeeld, vorm en patroon variĆ«ren )handleiding

Nagel stamping is zeer makkelijk en doeltreffend in gebruik voor de professionele nagelstyliste, maar ook voor thuisgebruik.

WERKWIJZE nagel stamping:

1. Lak de nagels eerst met Base Coat of een gekozen kleur nagellak.

2. Breng stempel nagellak aan op het ingegraveerde figuur op de stempelplaat.

3. Trek met een korte en krachtige bewegingĀ  snelĀ de overmaat van de stempelĀ nagellak af met de stempelĀ schraper. Let op, dat de stempelĀ schraper een hoek maakt van ongeveer 45 graden t.o.v. de stempelplaat.

4. Druk vervolgens snelĀ het stempelĀ kussen op de stempelplaatĀ om het motief over te nemen op het stempelĀ kussen.

5. Voor het overbrengen van het motief kunt u 2 werkwijzen toepassen. Breng het motief over op uw nagel door een onafgebroken rollende beweging of druk het stempelĀ kussen kort op de nagel en hef deze weer snel op. Wachten tot stempel nagellak gedroogd is.

6. Voor de bescherming en verzegeling van het stempelĀ motief adviseren we om het stempelĀ motief altijd te verzegelen met de Topcoat of Topgel.

Tip: kies voor een passende ondergrond kleur voor lichtere kleuren stempelĀ nagellak, zodat deze duidelijk zichtbaar is en u kunt genieten van de mooiste nageldecoratie.

Mooi verzorgde en gekleurde nagels vallen bij velen in de smaak. Maar Ć©cht opvallen doe je dus met Nailart & Nageldecoraties. Deze kleurrijke en opvallende kunst kun je op zowel kunstnagels als natuurlijke nagels aanbrengen. In beide gevallen breng je de mooiste decoraties, steentjes of glitters aan op je nagels. Daarvoor heb je nodig : een vaste hand, creativiteit en de juiste producten. Want met professionele tools breng je eenvoudig zelf de mooiste nail art aan.