Nagelfrees Bitset 6xdiamant

Nagelfrees bitset 6xdiamant bits voor het bewerken van de natuurlijke nagel en de kunstnagel.

Nagelfrees Bitset 6xdiamant

 4,95

Out of stock

 4,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 1.8083

Beschrijving

Nagelfrees Bitset 6xdiamant bits en 6x schuurrolletjes

Nagelfrees set van 6 professionele diamant bits met een universele schachtdiameter van 2,32. Geschikt voor de meest gebruikelijke nagelfrezen. De bits gebruik je voor het voorbereiden van de natuurlijke nagel. Daarna zijn de schuurrolletjes perfect voor het afvijlen van gel, gellak, polygel en acryl. Ze zijn bedoelt voor eenmalig gebruik.  Zo werk je snel en zeer hygiënisch. De stevige schuurrolletjes zijn in verschillende sterktes (gritt). Met andere worden, hoe hoger de gritt hoe fijner de slijpschijf.

Tip:  werk dus altijd van grof naar fijn

Eveneens zijn is deze Nagelfrees Bitset 6xdiamant te gebruiken bij een pedicurebehandeling.

Inhoud:
– 5 diamant bitjes
– 1 diamant bit voor de schuurrolletjes
– 6 schuurrolletjes

De nagelfrees – een elektrische vijl – is een basis apparatuur voor iedere nagelstyliste. Maar ook voor de hobbyist kan een nagelfrees heel efficiënt zijn.  Ze is geschikt voor manicure- of pedicure behandelingen. Het is een multifunctioneel, handig apparaat, waarmee je ten eerste je nagels de gewenste vorm geeft. Ten tweede de nagelplaat perfect voorbereidt voor de volgende styling. En verder je de nagelriemen perfect verwijdert voor een gecombineerde manicure / pedicure. Dit gebeurt eenvoudig en snel. Met de Twist-Lock-kop kun je de nagelfreesbitjes in één beweging verwisselen, zonder dat je ongemakkelijke sleutels hoeft te gebruiken. Easy dus.

Van groot belang voor iedere nagelstyliste is het snellere en probleemloze werken met een professionele nagelfrees. Kortom – voordelige nagelfrezen koop je bij Easy Nails.