Sale

Nagelfrees, goud, 40W, met gratis Bitset

Nagelfrees goud 40w met gratis bitsetje.

Nagelfrees, goud, 40W, met gratis Bitset

 59,95

Out of stock

 59,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 1.8091g

Beschrijving

Nagelfrees goud 40W met gratis Bitset. Een professionele nagelfrees is een ideaal gereedschap. Bijvoorbeeld voor het verwijderen van gel, gellak, acryl en polyacryl nagels. Met deze prestatie sterke nagel frees kunt u prima uit de voeten voor manicure. Eveneens voor pedicure of voor de modellage van kunstnagels uit gel, gellak, acryl en polyacrylgel. Daarnaast maakt de compacte omvang van het toestel deze frees in privรฉ en bedrijf onontbeerlijk.

De nagelfrees goud 40W met gratis Bitset beschikt over een krachtige motor: 0-35.000 rpm. Het toerental kan nauwkeurig en traploos worden geregeld via de regeleenheid. Ongeacht de gekozen snelheid loopt de nagelfrees permanent soepel. Daarna heeft het ergonomisch handstuk met twistlock een vooruit- en achteruitfunctie met minimale trillingen. Dus de Bits, Freesjes zijn gemakkelijk te wisselen.ย  Zowel op voet- als op handbediening te gebruiken.

Technische gegevens:
– Voeding 220 / 50Hz
– Toerental traploos regelbaar tot 35.000rpm
– Vermogen: maximaal 40Watt
– 1 Bitset ( 6 bits ) GRATIS

Een professionele freesmachine moet, bij veelvuldig gebruik, minimaal 30.000 toeren kunnen draaien. Hoe hoger het toerental, hoe langer de levensverwachting van het apparaat. Je kunt zelf het toerental door middel van de regelaar (schuifknop) instellen. Immers,ย  frezen worden op verschillende vermogens gebruikt bij verschillende freeswerkzaamheden. De meeste nagelfrezen zijn geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. De draairichting van de frees is naar wens in te stellen.