Sale

Nagelfrees wit met gratis Bitset

Nagelfrees 65w met gratis bitset.

Nagelfrees wit met gratis Bitset

 69,95

Out of stock

 69,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 1.8090-wit

Beschrijving

Nagelfrees wit met gratis Bitset (35W)

Deze nagelfrees is een ideaal gereedschap voor het verwijderen van gel, gellak, acryl en polyacryl nagels. Met deze prestatie sterke nagel frees kunt u prima uit de voeten voor manicure, pedicure als ook voor de modellage van kunstnagels uit gel, gellak, acryl en polyacrylgel. De hoogwaardige en degelijke kwaliteit in een moderne vormgeving voor een gunstige prijs kenmerken deze nagelfrees. Ideaal voor starters maar ook zeer geschikt voor professionals om te frezen, slijpen, vijlen, polijsten, etc.

De nagelfrees wit met gratis Bitset beschikt over een krachtige motor: 0-30.000 rpm. Het toerental kan nauwkeurig en traploos worden geregeld via de de draaiknop op het apparaat of eveneens met het bijgeleverde voetpedaal. Ongeacht de gekozen snelheid loopt de nagelfrees permanent soepel. Het ergonomisch handstuk met twistlock heeft een vooruit- en achteruit functie (links- en rechtsdraaiend) en wordt met de hand of met het voetpedaal bediend. Het lichte gewicht zorgt voor een optimale werkcomfort. Bovendien met een extra houder voor het handstuk en een GRATIS Bitset van 5 freesbitjes en 6 schuurrolletjes.

Technische gegevens:
Voeding 220-240V / 50-60Hz
Toerental traploos regelbaar tot 30.000rpm
Vermogen: maximaal 35Watt
1 Bitset ( 6 bits ) GRATIS

Electrische Apparatuur heb je nodig om kunstnagels te kunnen maken. Een goede manicure apparatuur, zoals een nagelfrees, stofafzuiger, UV-lamp, LED-/UV-lamp of een handige tafellamp vormen de basis voor succesvol werken. Easy Nails heeft alles al voor je uitgezocht en biedt de beste prijs-kwaliteit producten aan.