Sale

Nagelkoffer, retro holo unicorn

Koffer retro-holo-unicorn voor het veilig bewaren van alle nagelproducten.

Nagelkoffer, retro holo unicorn

 54,95

Out of stock

 54,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 60261

Beschrijving

Nagelkoffer retro holo unicorn

Prachtige nagelkoffer / beautycase / Make-Up koffer in de kleur unicorn met een hologram retro effect van super kwaliteit. Echter, hij is niet alleen ideaal voor de nagelstyliste of kapster. Een zeer grote doelgroep zal met veel plezier gebruik wil maken van deze handige nagelkoffer / beautycase /ย  Make-Up koffer. Ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld accessoires, cosmetica, sieraden en alle kleine artikelen, die goed opgeborgen moeten worden. Zie jij jezelf al shinen? Of geef je โ€˜m liever cadeau?

Hij is aan twee kanten uitklapbaar met 2 functionele vakken. Super handig zijn de uitneembare opbergvakjes die ervoor zorgen dat alle (gel)nagellakken rechtop blijven staan. Hij is gemaakt van aluminium en de buitenkant heeft een prachtige hologram retro print in de kleur unicorn. Afhankelijk van de lichtinval wisselt de kleur ven roze-pink naar blauw-paars. De binnenkant is afgewerkt met foam wat voor een netjes en stootvast uiterlijk zorgt.
Iedere specialist(e) heeft andere wensen qua indeling van een beauty koffer. De inlay van deze koffer kan je zelf gemakkelijk en veilig verplaatsen zoals je dat wenst.ย  Tegen diefstal afsluitbaar met 2 sleutels.

De afmetingen van de Nagelkoffer retro holo unicorn zijn: L 33cm, H 25cm, B 25cm ( 2 kg ).