Sale

Nagelkoffer, retro unicorn

Nagelkoffer retro unicorn in XL formaat.

Nagelkoffer, retro unicorn

 54,95

Out of stock

 54,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht Artikelnummer: 60204

Beschrijving

Nagelkoffer retro unicorn

Prachtige nagelkoffer / beautycase / Make-Up koffer in de kleur retro unicorn met een hologram effect van super kwaliteit. Echter, hij is niet alleen ideaal voor de nagelstyliste of kapster. Een zeer grote doelgroep zal met veel plezier gebruik wil maken van deze handige nagelkoffer / beautycase /  Make-Up koffer. Ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld accessoires, cosmetica, sieraden en alle kleine artikelen, die goed opgeborgen moeten worden. Zie jij jezelf al shinen? Of geef je ‘m liever cadeau?

Deze grote koffer is aan twee kanten uitklapbaar met 2 functionele vakken. Super handig zijn de uitneembare opbergvakjes die ervoor zorgen dat alle (gel)nagellakken rechtop blijven staan. Hij is gemaakt van aluminium en de buitenkant heeft een prachtige hologram retro print in de kleur unicorn. Afhankelijk van de lichtinval wisselt de kleur ven roze-pink naar blauw-paars. De binnenkant is afgewerkt met foam wat voor een netjes en stootvast uiterlijk zorgt.
Iedere specialist(e) heeft andere wensen qua indeling van een beauty koffer. De inlay van deze koffer kan je zelf gemakkelijk en veilig verplaatsen zoals je dat wenst.  Tegen diefstal afsluitbaar met 2 sleutels.

De afmetingen van de Nagelkoffer retro unicorn zijn: L 33cm, H 25cm, B 25cm ( 2 kg ).

Let op: deze foto alleen als referentie gebruiken, de kleuren kunnen verschillen door de instellingen op diverse monitors of apparaten.